ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

Συνεχίζει την προσφορά η «Αρωγή»

* «Το μαγαζάκι της αλληλεγγύης» σε δράση

Δημοσίευση: 01 Νοε 2015 21:56
Στηρίζει τους ανήμπορους το «Μαγαζάκι» της «Αρωγής» δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γ. Κουκούλης Στηρίζει τους ανήμπορους το «Μαγαζάκι» της «Αρωγής» δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γ. Κουκούλης

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Μία σημαντική πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα «Η Αρωγή» που πήρε σάρκα και οστά τον Νοέμβριο του 2011 και λειτουργεί με την εθελοντική προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και τη συγκινητική προσφορά ρούχων από τους κατοίκους του Αμπελώνα συνεχίζει για 5η χρονιά τη λειτουργία της.

«Το Μαγαζάκι της Αλληλεγγύης» λειτουργεί σε νέο χώρο, μεγάλο και ευρύχωρο του παλαιού δημαρχείου Αμπελώνα που παραχωρήθηκε από τη Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα όπου διατίθενται δωρεάν ρούχα παιδικά – εφηβικά – γυναικεία – ανδρικά και υποδήματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Συλλόγου στην «Ε» κ. Γεωργίου Κουκούλη, η ανταπόκριση της κοινωνίας του Αμπελώνα στο κάλεσμα για προσφορά ρούχων - παπουτσιών – παιχνιδιών και άλλων ειδών είναι σημαντική.

Ιδιαίτερη χαρά, συνεχίζει ο κ. Κουκούλης, μας δίνει η ανταπόκριση των μικρών μαθητών, όπως αυτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα οι οποίοι με τις προτροπές των δασκάλων τους συγκέντρωσαν αρκετά ικανοποιητικό αριθμό ρούχων και παπουτσιών και τα οποία μας τα παρέδωσαν. Ευχαριστούμε τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελώνα για την προσφορά τους.

Ο σύλλογος καλεί όσους έχουν ανάγκη από ρούχα παιδικά – γυναικεία – ανδρικά και υποδήματα, να πάνε στο «Μαγαζάκι της Αλληλεγγύης», προκειμένου να τα προμηθευτούν. Θα πρέπει να γνωρίσουμε ότι προκειμένου να προμηθεύονται το οτιδήποτε από το μαγαζάκι θα πρέπει να προσκομίσουν εκκαθαριστικό πρόσφατο και να συμπληρώσουν μία αίτηση.

Επίσης γίνεται έκκληση σε όλους όσοι διαθέτουν ρούχα που δεν τους είναι απαραίτητα να τα προσφέρουν στο σύλλογο, ενισχύοντας την προσπάθειά του, να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Επίσης μπορούν οι πολίτες να προσφέρουν βιβλία λογοτεχνικά, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα αλλά και οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η προσέγγιση που έγινε πέρυσι προς τη νεολαία και με την οποία αρκετοί νέοι του Αμπελώνα ήρθαν κοντά στο σύλλογο πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί. Θέλουμε τις προτάσεις τους για δράσεις πολιτιστικές – αθλητικές - διοργάνωση εκδρομών και οτιδήποτε άλλο τους ενδιαφέρει. Να είναι σίγουροι ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε, καταλήγει ο κ. Κουκούλης.

Το «Μαγαζάκι» λειτουργεί κάθε Πέμπτη από 16:30 - 18:00 στο πρώην δημαρχείο Αμπελώνα, 2ος όροφος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 6982 – 479 030.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass