×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/93194

ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» ΤΟΥ «ΠΟΤΑΜΙΟΥ»

Ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης στη Λάρισα

Δημοσίευση: 01 Νοε 2015 23:11 | Τελευταία ενημέρωση: 01 Νοε 2015 23:36

 

Ο βουλευτής του «Ποταμιού», κ. Χάρης Θεοχάρης θα βρίσκεται στη Λάρισα, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο τέταρτο Πολιτικό Εργαστήριο του «Ποταμιού» Λάρισας.

Μαζί με τον Λαρισαίο βουλευτή κ. Μπαργιώτα και ενεργούς πολίτες της τοπικής κοινωνίας θα συζητήσουν για τις οικονομικές εξελίξεις, τη στελέχωση και αναδιοργάνωση του κράτους, την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και την αξιοποίηση των στρατηγικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί, στις 20.00, σε αίθουσα του ισογείου του ξενοδοχείου «Divani Palace» και είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το Ποτάμι Λάρισας επισημαίνει σε ανακοίνωσή του: «Το Ποτάμι προχωράει συντεταγμένα και οργανωμένα στο δεύτερο συνέδριό του. Το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς και οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις αποτελούν σημαντικές προκλήσεις για όλους τους προοδευτικούς πολίτες και εθελοντές. Τα νέα επερχόμενα αδιέξοδα στην οικονομία και η πίεση που προκαλείται στα μεσαία και χαμηλότερα στρώματα, στους συνταξιούχους, τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες επιβάλλουν την τάχιστη λήψη αποτελεσματικών μέτρων χωρίς ιδεοληψίες και κομματικές αγκυλώσεις. Το Ποτάμι θεωρεί ότι η υπερφορολόγηση των συνήθων υποζυγίων, όπως και η εφαρμογή τριτοκοσμικών φόρων στην εκπαίδευση καθώς και η αλλοπρόσαλλη και απέλπιδα αναζήτηση ισοδύναμων μέτρων δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί».

Gallery άρθρου

{gallery}93194{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass