ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

"Εισιτήριο" για τις αγορές εξωτερικού

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2016 0:25

 

Το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με τις Πρεσβείες της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας και της Σλοβακίας διοργανώνουν επιχειρηματική συνάντηση με θέμα «ευκαιρίες εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Λάρισας και των κρατών μελών της ομάδας Βίσεγκραντ». Στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 6 μμ στο Επιμελητήριο θα συμμετάσχουν οι προϊστάμενοι των Γραφείων ΟΕΥ (Εμπορικοί Ακόλουθοι) των παραπάνω χωρών οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις προοπτικές επιχειρηματικών συνεργασιών και θα βρίσκονται στη διάθεση των επιχειρήσεων - μελών μας. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής στο http://www.larissa - chamber.gr/Uploads/Files/Ekdiloseis/Epimelitiria/Larisas/2016/invitation4TrustFeb2016.docστη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδομείου info@larissa-chamber.gr. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2410549884, εσωτ. 110, αρμόδια κ. Νίκη Καραμπά.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στο μεταξύ το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης Manager’s Office θα διοργανώσουν σεμινάριο ανάπτυξης πωλήσεων σε χονδρική – Β2Β, διάρκειας 3 ωρών, αύριο την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου από τις 4 μμ - 7 μμ. Σκοπός του σεμιναρίου, που θα διεξαχθεί το Επιμελητήριο, είναι να παρουσιαστούν εφαρμοσμένες και ενδεδειγμένες διαδικασίες για το άνοιγμα στην εγχώρια αγορά και του δικτύου πωλήσεων καθώς επίσης, και όλο το κύκλωμα ανάπτυξης. Το σεμινάριο είναι δωρεάν προσφορά του Επιμελητηρίου στα μέλη του. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2410- 255388, εσωτ. 110 ή στο email info@larissa-chamber.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass