ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΕΣΕΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην αγορά…

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2016 11:21

Τις τρεις προτάσεις που κατέθεσε η ΕΣΕΕ προς την κυβέρνηση ενόψει της ΔΕΘ για την επανεκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας και τη βελτίωση του κλίματος στην αγορά, παρουσίασαν στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Καρανίκας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες.

Πρόκειται για τη θεσμοθέτηση και λειτουργία ενός ειδικού «ακατάσχετου», αλλά ουσιαστικά «τροφοδότη λογαριασμού» δημοσίου και λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης, τη βελτιωμένη έκδοση της «βοήθειας» από τη ρύθμιση των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και την ανάγκη υπογραφής μίας νέας συμφωνίας για την απασχόληση, μεταξύ κοινωνικών εταίρων και κυβέρνησης, η οποία να διέπεται από την αρχή της «επιδότησης της απασχόλησης αντί της ανεργίας».

Ο κ. Κορκίδης παρουσίασε επίσης τις προτάσεις του για τη «νησιωτικότητα» και την αξιοποίηση των μαρίνων και των μικρών καρνάγιων σε διάφορα νησιά, για την επισκευή διαφόρων ειδών πλοίων και σκαφών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass