ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Νέο ξεκίνημα με οδηγό κοινές αξίες και αρχές

* Η παράταξη παρουσίασε χθες τους υποψηφίους της ενόψει των αυριανών εκλογών στο Ο.Ε.

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2016 10:00

Κάλεσμα στα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας να δώσουν "μαζικό και δυναμικό παρών στο νέο ξεκίνημα" με οδηγό τις αξίες και τις αρχές της απηύθυνε η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων, (Π.Δ.Σ.Ο.), ενόψει της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης.

"Η παράταξη, που όπως επισημάνθηκε, κατά τη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων της για την τοπική διοίκηση και τη ΣτΑ, είναι μια πανελλαδική επιστημονική, επαγγελματική, συνδικαλιστική κίνηση, που δημιουργήθηκε από την ανάγκη ενιαίας έκφρασης, πάνω σε κοινές αξίες και αρχές, με όραμα και στόχους, στελεχών των παρατάξεων με ιστορία και αναφορά στο χώρο του ΟΕΕ (ΠΑΣΚΟ, ΔΗΜΑΡΚΟ, ΠΑΚ), καθώς και από ανεξάρτητες κινήσεις οικονομολόγων και νέων οικονομολόγων απ’ όλη τη χώρα.

Ως Π.Δ.Σ.Ο. Θεσσαλίας πιστεύουμε πως το Οικονομικό Επιμελητήριο θα πρέπει να προασπίζει όλους τους κλάδους των οικονομολόγων (φοροτεχνικοί, τραπεζικοί, εφοριακοί, εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ορκωτοί, ασφαλιστικοί σύμβουλοί) και να διεκδικεί τη χειραφέτησΉ τους από ιδεοληψίες και περιορισμούς. Στόχος μας είναι η ανάδειξη του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε κορυφαίο επιστημονικό – οικονομικό φορέα της χώρας, ο οποίος θα είναι ο επίσημος γνωμοδοτικός φορέας της πολιτείας σε οικονομικά θέματα, διαθέτοντας άρτια επιστημονική ομάδα μελέτης και τεκμηρίωσης των θέσεων του.

Η Π.Δ.Σ.Ο. Θεσσαλίας, αποτελεί επιστημονική κίνηση που εκφράζει τη διττή φύση του οικονομολόγου. Μέσω της συλλογικής δράσης των μελών της, παρεμβαίνει στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας με στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη των επαγγελματικών συνθηκών των μελών του, αλλά και το γόνιμο δημόσιο διάλογο και παρεμβατισμό, συνεπικουρώντας την πολιτεία σε γενικότερα θέματα οικονομίας πέραν των κλαδικών.

Διατηρούμε ως πυξίδα της σκέψης μας και της δράσης μας τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας, της Προόδου, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, των ίσων ευκαιριών και της μαχητικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων προς όφελος του συλλογικού συμφέροντος. Καλούμε κάθε οικονομολόγο, που αποδέχεται τις αρχές και τα ιδανικά της παράταξης, να πυκνώσει τη δράση του μέσα από το συλλογικό αγώνα της Π.Δ.Σ.Ο. Θεσσαλίας και να μας δώσει τη στήριξή του στις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2016για να δώσουμε ρεαλιστικές λύσεις στα κρίσιμα προβλήματα της χώρας και πνοή ανανέωσης για το μέλλον".

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Οι δέκα υποψήφιοι της παράταξης για την τοπική διοίκηση του περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΟΥΓΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΝΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ, ΠΑΠΑΤΖΙΤΖΕΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΤΣΟΥΛΟΥΦΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.

Οι 14 υποψήφιοι της Π.Δ.Σ.Ο. για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων (Σ.Τ.Α.) από τη Θεσσαλία με αλφαβητική σειρά είναι οι: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ), ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ), ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ), ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ), ΜΑΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ), ΜΠΑΜΠΛΕΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ), ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ), ΝΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ), ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ), ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ), ΠΟΥΜΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ), ΤΖΙΩΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ), ΤΡΑΓΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) και ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass