ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2018 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Επεκτείνεται το φυσικό αέριο στο Βελεστίνο

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2017 11:21

Την  επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στο Βελεστίνο, η οποία θα ολοκληρωθεί με δυνατότητα σύνδεσης των δημοτών έως το τέλος του 2017 με αρχές του 2018 ανακοίνωσαν επισήμως την περασμένη Δευτέρα ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε, κ. Λεωνίδας Μπακούρας  και ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτριος Νασίκας.


Ο κ. Μπακούρας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, ανέφερε πως για το Δίκτυο Διανομής της Θεσσαλίας προγραμματίζονται επεκτάσεις σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης το οποίο περιλαμβάνει την έναρξη των εργασιών τροφοδότησης των περιοχών Βελεστίνου, Τυρνάβου, Ελασσόνας, Καλαμπάκας εντός του 2017 αλλά και των περιοχών Αγιάς, Δήμου Τεμπών,  Παλαμά, Σοφάδων, Μουζακίου, Νέας Αγχιάλου και Φαλάνης έως το 2021 με το ύψος των επενδύσεων για την πενταετία να αγγίζει τα 32,1 εκ. ευρώ. Για τους δημότες του Βελεστίνου δεν θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση διότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρέχει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης για όλες τις χρήσεις. Το μόνο κόστος, θα είναι τα έξοδα αλλαγής και εγκατάστασης καυστήρα».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας ανέφερε πως "με την κίνησή μας αυτή ενταχθήκαμε στον ενεργειακό χάρτη και βάζουμε τον Δήμο μας, πλέον, σε τροχιά ενεργειακού πολιτισμού.  Δίνουμε στους δημότες μας ένα καύσιμο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Στο προσεχές διάστημα οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ένταξης στη σύνδεση του φυσικού αερίου». Ο δήμαρχος συμπλήρωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώστε και τα υπόλοιπα διαμερίσματα του δήμου να συνδεθούν με το αέριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass