ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Σε προεκλογική τροχιά οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ

* Οι υποψήφιοι των δύο παρατάξεων που θα διεκδικήσουν το Δ.Σ.

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2017 11:00

Την εκλογοαπαλογιστική τους συνέλευση πραγματοποιούν αύριο την Κυριακή 26 Μαρτίου τα μέλη του συλλόγου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και περιχώρων.

Η συνέλευση που θα διεξαχθεί στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί και πέραν των θεμάτων που θα συζητηθούν θα δρομολογήσει τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου 7μελούς διοικητικού συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ΟΑΕΕ (ΠΟΣΟΑΑΕ).
Οι εκλογές όπως σχεδιάζεται θα διεξαχθούν στο Επιμελητήριο το διήμερο 2 και 3 Απριλίου (Κυριακή και Δευτέρα) από τις 10 το πρωί έως το απόγευμα. Οι προεργασίες για τις εκλογές έχουν ξεκινήσει από μέρες και οι δύο παρατάξεις η "Αγωστική Ενότητα" και η "Νέα Πνοή" έχουν ήδη κλείσει τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη "Νέα Πνοή" οι 14 υποψήφιοι για το Δ.Σ. θα είναι οι: Αργύρης Αλμανταριώτης, Νίκος Αστερίου, Βασιλική Βουλγάρα, Βασίλης Βλιώρας, Παντελής Ευαγγέλου, Βασίλης Ευστρατίου, Κώστας Κόρκας, Γιώργος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μπαντικούδης, Μαρία Νινοπούλου, Ανδρέας Πάτσιος, Αστέριος Τσούτσας, Δημοσθένης Χαρούλης, και Γιάννης Τζίκας.
Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία υποψήφιοι είναι όλοι οι παραπάνω συν την Αντωνία Μπαρμπούτη. Για την ελεγκτική επιτροπή οι τρείς υποψήφιοι της παράταξης είναι οι Σψτήρης Γκοτζιάς, Αντωνία Μπαρμούτη και Φώτης Μπουγάτσας.
Από την παράταξη της "Αγωνιστικής Ενότητας" οι 12 υποψήφιοι για το Δ.Σ. θα είναι οι: Βαγγέλης Κακαγιάννης, Γιώργος Παπαρίζος, Γιώργος Λιάνος, Αποστόλης Ντίστας, Γιάννης Κώτσιος, Μάρκος Κολοβός, Βασίλης Γαλάνης, Βαγγέλης Τίκας, Αστέριος Καλόγηρος, Δημήτρης Μαλαμής και Δημήτρης Βλάχος.
Την εξελεγκτική επιτροπή θα διεκδικήσουν οι Μάρκος Σαρίμβεης, Γιώργος Ψάρρας και Νίκος Γιαννούσιος.
Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΣ ΟΑΕΕ) οι 10 υποψήφιοι της παράταξης είναι οι Δημήτρης Γιαννούκας, Βαγγέλης Τίκας, Μάρκος Κολοβός Βαγγέλης Κακαγιάννης, Γιώργος Λιάνος, Χρήστος Τσουρβελούδης, Γιώργος Παπαρίζος, Βασίλης Γαλάνης, Αστέριος Καλόγηρος και Απόστόλης Ντίστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass