ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟ 6ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επενδύει και στη Θράκη η JYSK

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2017 9:11

Το έκτο της κατάστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή θα εγκαινιάσει σήμερα η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK.

Η Κομοτηνή αποτελεί την πρώτη πόλη της Θράκης στην οποία θα έχει παρουσία η JYSK καθώς η Δανέζικη εταιρία που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου συνεχίζει σταθερά το πενταετές πλάνο της που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν άλλα 3 καταστήματα (σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ελληνικό) ενώ το 2016 άνοιξε το κατάστημα στις Αχαρνές. Ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα η JYSK αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και μέχρι τις 31 Αυγούστου, τελευταία ημέρα του οικονομικού έτους της JYSK, θα έχουν ανοίξει αρκετά ακόμα καταστήματα.
Όπως επισημαίνει ο περιφερειακός διευθυντής της JYSK Γιώργος Τσιρώνης, "η Θράκη και γενικότερα η Β. Ελλάδα βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες της JYSK και η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν νέα καταστήματα. Οι πελάτες στο κατάστημα της Κομοτηνής όπως και σε όλα τα καταστήματα θα έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένα για όλο το σπίτι και τον κήπο. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect». Σημειώνεται πως το κατάστημα της Κομοτηνής βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Γ. Παπανδρέου, στο εμπορικό πάρκο KOSMOPOLIS.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass