ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Νέο ΔΣ στους ηλεκτρολόγους οχημάτων ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2017 10:13

Τη νέα τους διοικητικά όργανα για την επόμενη τριετία εξέλεξαν προχθές τα μέλη του νέου συλλόγου "Ηλεκτρολόγων παντός οχημάτων" ν. Λάρισας. Οι εκλογές διεξήχθησαν στο Επιμελητήριο και είχαν μεγάλη συμμετοχή καθώς ψήφισαν τα 36 από τα 38 μέλη του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο διοικητικό συμβούλιο, κατά σειρά ψήφων, εκλέχτηκαν οι Ιωάννης Σιωτούλης (35 ψήφους), Νικόλαος Μπουτίνας (34), Παναγιώτης Σπανός (32), Γρηγόρης Κωστούλας (21) και Μιχαήλ Γκόγκουρας (20). 

Για την τοπική Ομοσπονδία ΕΒΕ Λάρισας οι αντιπρόσωποι θα είναι Νικόλαος Μπουτίνας (33), Παναγιώτης Σπανός (32) και Ιωάννης Σιωτούλης (31). Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΠΟΒΕΑΜ αντιπρόσωποι θα είναι οι Ιωάννης Σιωτούλης (34) και Παναγιώτης Σπανός (31). Την ελεγκτική επιτροπή του συλλόγου θα απαρτίζουν οι Παντελής Κοταρέλας, Αθανάσιος Μπαρούτας και Βασίλειος Τριανταφύλλου.
Μετά το πέρας των εκλογών η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: πρόεδρος Ιωάννης Σιωτούλης, αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σπανός, γραμματέας Μιχαήλ Γκόγκουρας, ταμίας Νικόλαος Μπουτίνας και μέλος Γρηγόρης Κωστούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass