ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ "ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ"

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Β΄ Εφορία από την ΠΑΣΕΒΕ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2017 11:05

Προσκλητήριο μαζικής συμμετοχής στην αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας στις 9 π.μ. στη Β’ ΔΟΥ Λάρισας, ενάντια στη φοροληστεία και το φοροκυνηγητό και στο συλλαλητήριο του ΕΚΛ την ερχόμενη Παρασκευή στις 7 μμ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, απευθύνει σε επαγγελματίες, βιοτέχνες και μικρούς εμπόρους η γραμματεία Λάρισας της ΠΑΣΕΒΕ

" Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα ξεσηκωμού και οργανωμένης απάντησης στα Δ.Σ. των σωματείων της ΟΕΒΕΛ και στα μέλη τους, απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε, τονίζεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση. Τους καλούμε να αντισταθούνε στο κλίμα μοιρολατρίας και ηττοπάθειας που καλλιεργεί η κυβέρνηση και οι κάθε λογίς υποστηρικτές της. Έχουμε πια πείρα από το παραμύθι της δήθεν δίκαιης ανάπτυξης που επαγγέλλεται η κυβέρνηση και στηρίζουν και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΟΕΒΕΛ και ΟΕΕΘ. Στην ανάπτυξη που σχεδιάζουν και προετοιμάζουν δεν χωράει η πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, βιοτεχνών, μικρών εμπόρων". "Δεν υποχωρούμε – δεν συμβιβαζόμαστε - αντιστεκόμαστε στην πολιτική που μας οδηγεί στη φτώχεια και τα "λουκέτα" καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass