ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ Β΄ΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΕΒΕ

Αντίσταση στη φτώχια και στα "λουκέτα"

Δημοσίευση: 06 Απρ 2017 14:34

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στα αντιλαικά μέτρα της κυβέρνησης και την φοροεπιδρομή που υφίστανται οι φορολογούμενοι, πραγματοποίησε χθες η γραμματεία Λάρισας της ΠΑΣΕΒΕ στη Β Εφορία.

Μέλη της παράταξης των αυτοαπασχλούμενων επαγγελματιών, βιοτεχνών και μικρών εμπόρων, με πανό και συνθήματα έξω από το κτίριο της φορολογικής διοίκησης εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τη "φοροληστεία και το φοροκυνηγητό" που δέχονται και διεμήνυσαν πως θα αντιστέκονται σθεναρά σε πολιτικές που οδηγούν στη φτώχεια και στα "λουκέτα"…

" Από τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων, μόνοι κερδισμένοι είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές" επισήμαναν. "Χαμένοι βγήκαμε εμείς, οι εργαζόμενοι και όλα τα λαϊκά στρώματα. Δεν υπάρχει πλέον καμιά ανοχή στα νέα βάρβαρα μέτρα και στα ψέματα της κυβέρνησης, δεν διαπραγματευόμαστε τις ανάγκες και το μέλλον των παιδιών μας και απορρίπτουμε παλιά και νέα μέτρα" τόνισαν προσθέτοντας πως "δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η προπαγάνδα της κυβέρνησης, ότι με τα λεγόμενα αντισταθμιστικά και τα αντίμετρα θα ανακουφίσει το λαό. Τα βλέπουμε και τα νοιώθουμε τα αντιμέτρα τους στις χιλιάδες κατασχέσεις που γίνονται κάθε μέρα, στο μπλοκάρισμα των λογαριασμών και στο κυνήγι και τις απειλές από το ΚΕΑΟ. Δίνουν λίγα ψίχουλα στην ακραία φτώχεια για να εξασφαλίσουν τη συναίνεση, και την ίδια ώρα χτίζουν τα πλεονάσματά τους πάνω στα δικά μας ελλείμματα".
Εκπρόσωποι της παράταξης παρέδωσαν σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις τους στην προϊσταμένη της οικονομικής υπηρεσίας Ελένη Τζιόρτζιου και έδωσαν ραντεβού στο συλλαλητήριο του ΕΚΛ αύριο την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass