ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ

Οριστικά αύριο θα δοθούν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2017 13:16

Κανονικά αύριο την Παρασκευή, θα δοθούν τα επιδόματα ανεργίας και του δώρου για το Πάσχα από τον ΟΑΕΔ. Λόγω της αυριανής απεργίας των εργαζομένων της Εθνικής τράπεζας, όπου καταβάλλονται τα σχετικά χρήματα στους δικαιούχους, υπήρξαν αιτήματα προς τη διοίκηση του Οργανισμού να κάνει την πληρωμή από σήμερα.

Ωστόσο η διοίκηση του ΟΑΕΔ αποφάσισε να μην αλλάξει την ημερομηνία καθώς υπήρξε διαβεβαίωση από την τράπεζα πως η προγραμματισμένη απεργία των υπαλλήλων της τράπεζας δεν θα επηρεάσει τη διαδικασία πίστωσης των επιδομάτων. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως τα χρήματα θα τα λάβουν τουλάχιστον όσοι έχουν τις κάρτες ανάληψης μετρητών.
Σε κάθε περίπτωση όπως έχει ανακοινωθεί από αύριο 7 Απριλίου ο ΟΑΕΔ θα προπληρώσει επιδόματα ανεργίας, επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και βοηθήματα των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολούμενων. Οι πιστώσεις στους δικαιούχους, θα γίνουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Σημειωτέον πως ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Να επισημάνουμε πως ο σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, έχει προκηρύξει για αύριο Παρασκευή 24ωρη απεργία με βασικό αίτημα την τήρηση του Κανονισμού Εργασίας και την εγκατάλειψη της ρουσφετολογικής και αδιαφανούς πολιτικής των προσλήψεων και τοποθετήσεων σε οργανικές θέσεις ευθύνης συνεργατών και συμβούλων, που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass