Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΦΟΡΕΑ

Στρατηγική συνεργασία του ΣΘΕΒ με τη ΔΕΘ Helexpo

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2017 15:15
Από την υπογραφή της σημαντικής συμφωνίας που προέβη ο ΣΘΕΒ Από την υπογραφή της σημαντικής συμφωνίας που προέβη ο ΣΘΕΒ

Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) προχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo, στο πλαίσιο της υλοποίησης της περιφερειακής της στρατηγικής.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας  Κυριάκο Ποζρικίδη και ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχιλλέας Νταβέλης, προχώρησαν προχθές στις εγκαταστάσεις του συνδέσμου στην υπογραφή σχετικής σύμβασης ανοίγοντας ένα ευρύ πεδίο κοινών δράσεων.


Η συνεργασία, μεταξύ άλλων, προβλέπει την από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων οικονομικού, πολιτιστικού, περιβαλλοντικού και γενικότερου περιεχομένου σχετικού με τις δράσεις των δύο φορέων, τη συμμετοχή του ΣΘΕΒ και των επιχειρήσεων μελών του σε εκθέσεις ή εκδηλώσεις της ΔΕΘ-Helexpo, τη διοργάνωση από τον εθνικό εκθεσιακό φορέα επιχειρηματικών αποστολών με τη συμμετοχή επιχειρήσεων - μελών του ΣΘΕΒ αλλά και τη συνδιοργάνωση ημερίδων και συνεδρίων. Παράλληλα, ο ΣΘΕΒ θα ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του για τις δραστηριότητες της ΔΕΘ-Helexpo μέσω των ηλεκτρονικών εκδόσεών του.
Την έμφαση που δίνει η ΔΕΘ-Helexpo στη δικτύωσή της εντός και εκτός συνόρων υπογράμμισε ο πρόεδρος της εταιρείας Τάσος Τζήκας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια στρατηγική που σε μεγάλο βαθμό υλοποιείται μέσα από τέτοιου είδους συνεργασίες. Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του εθνικού εκθεσιακού φορέα Κυριάκος Ποζρικίδης τόνισε πως με την υπογραφή της σύμβασης ανοίγονται νέοι ορίζοντες συνεργασιών ανάμεσα στις δύο πλευρές, σημειώνοντας μάλιστα πως είναι πολλές οι δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν.
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ανέφερε πως οι δύο πλευρές δεν θα περιοριστούν μόνο στα όσα προβλέπει η σύμβαση ενώ σημείωσε πως η Θεσσαλία έχει πολλές επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα που χρήζουν ανάδειξης.  Αναφέρθηκε, επίσης, στο ενδιαφέρον του ΣΘΕΒ για τον ιατρικό τουρισμό, πεδίο όπου, όπως ανέφερε η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, η εταιρεία αναπτύσσει ήδη δράσεις ενώ κατέληξε ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι υπηρεσίες  ανεξαρτήτως κλάδου των επιχειρήσεων μελών του Συνδέσμου θα πρέπει να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τις δυνατότητες που απορρέουν από αυτή τη σημαντική συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass