ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΥΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Στις 20 Ιουνίου οι εκλογές στον σύλλογο ζαχαροπλαστών

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 15:40
Από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών στο Επιμελητήριο Από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών στο Επιμελητήριο

Τις διεργασίες για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέων διοικητικών οργάνων ολοκλήρωσαν τα μέλη του συλλόγου Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών ν. Λάρισας.

Στην προχθεσινή εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευσή τους, ενέκριναν τους διοικητικούς και οικονομικούς απολογισμούς της απερχόμενης διοίκησης, εξέλεξαν την εφορευτική επιτροπή που θα τρέξει τις διαδικασίες των αρχαιρεσιών και όρισαν την ημερομηνία των εκλογών.

Ειδικότερα όπως αποφάσισαν η εκλογή του νέου 7μελούς διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου για την επόμενη τριετία 2017-2020, των μελών της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων τόσο στην τοπική ομοσπονδία (ΟΕΒΕΛ) όσο και στην πανελλήνια κλαδική (ΟΕΖΕ) θα διεξαχθούν την Τρίτη 20 Ιουνίου στο Επιμελητήριο, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στο εντευκτήριο του Επιμελητηρίου (στο 3ο όροφο).

Στις φετινές εκλογές, για πρώτη φορά θα υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια ενώ οι υποψηφιότητες θα πρέπει ναν κατατεθούν στην εφορευτική επιτροπή μέχρι και μεθαύριο Παρασκευή 16 Ιουνίου. Σημειωτέον επίσης πως ο νυν πρόεδρος Λάζαρος Δημητρίου μετά από 15 χρόνια στη διοίκηση και επί τις συναπτές θητείες στο "τιμόνι" του συλλόγου δεν θα είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. αφήνοντας "χώρο" στις νεότερες γενιές.  

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass