ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ικανοποίηση για την παρουσία του ΣΘΕΒ στη ΔΕΘ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2017 15:16
Από την επίσκεψη του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού και του δημάρχου Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλου στο περίπτερο του Συνδέσμου Από την επίσκεψη του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού και του δημάρχου Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλου στο περίπτερο του Συνδέσμου

O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων στο πλαίσιο των 60 χρόνων λειτουργίας του συμμετείχε με επιτυχία στη φετινή 82η ΔΕΘ. Πολιτικοί  παράγοντες αλλά και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και κοινωνικών φορέων επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΣΘΕΒ και το τελευταίο Σαββατοκύριακο της έκθεσης.

  Μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν το περίπτερο του Συνδέσμου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες Μπουτίνα και Καλτσογιάννη όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του ΣΘΕΒ και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην περιφερειακή ανάπτυξη και την ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας.
 Επίσης επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΣΘΕΒ, ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με τον αντιδήμαρχο Αχιλλέα Βαρδακούλη, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η δευθύντρια μελών και εκδηλώσεων του ΣΕΒ Ν.  Ραντογιάννη καθώς και τοπικοί παράγοντες από όλη την Θεσσαλία. Η διοίκηση του ΣΘΕΒ είχε την ευκαιρία καθ’ όλη την διάρκεια της 82ης ΔΕΘ να συμμετέχει σε πλήθος εκδηλώσεων και να έχει σειρά επαφών με σκοπό την ενημέρωση των δράσεων του ΣΘΕΒ και πρωτίστως τη προώθηση και ενίσχυση των θεσσαλικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass