ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΟΕΕ

Υπηρεσίες λογιστών σε υπερχρεωμένους

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 15:08

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρίνεται στο θεσμικό του ρόλο, με αίσθημα ευθύνης.

Σε αυτή την κατεύθυνση, σε νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομίας  προβλέπεται η παροχή εξειδικευμένων οικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος από λογιστές Α’ και Β’ τάξης, στο πλαίσιο των εξωδικαστικών διαδικασιών επίλυσης διαφορών. Με αυτό τον τρόπο, εξυπηρετούνται χωρίς κόστος νοικοκυριά, που επείγονται να υπαχθούν στο μηχανισμό, και δίνεται η δυνατότητα στον λογιστή να βοηθήσει, με τη σχετική δαπάνη για την αποζημίωσή του να καλύπτεται από την ΕΓΔΙΧ. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΕΕ Κων. Κόλλιας, "Με μεγάλη μας χαρά είδαμε ότι ικανοποιείται ένα αίτημά μας, το οποίο αφορά αφενός στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και αφετέρου στη δημιουργία νέων δουλειών στους συναδέλφους. Η αρωγή των συγκεκριμένων ευπαθών κοινωνικών ομάδων από λογιστές - μέλη του ΟΕΕ αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της υπευθυνότητας, με την οποία αντιμετωπίζουμε το ζήτημα. Συνεχίζουμε, πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών μας και - κατ΄ επέκταση - του κοινωνικού συνόλου".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass