ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Άνοιξε στη Λάρισα το "ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY"

* Το κατάστημα διαθέτει χιλιάδες κωδικούς προϊόντων σε άριστη ποιότητα και σε συμφέρουσες τιμές…

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2017 22:25
Από τη χθεσινά εγκαίνια του τοπικού καταστήματος παρουσία στελεχών του Ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος και της ΕΝΑ… Από τη χθεσινά εγκαίνια του τοπικού καταστήματος παρουσία στελεχών του Ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος και της ΕΝΑ…

Επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή της πορεία αλλά και την εμπιστοσύνη της στην ελληνική περιφέρεια, η αλυσίδα χονδρικής "ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY" πρόσθεσε χθες στο δίκτυό της ένα ακόμη κατάστημα, στη Λάρισα αυτή τη φορά… 

Πρόκειται για το 15ο κατά σειρά κατάστημα της εταιρίας στη χώρα και το 4ο στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους επιχειρηματίες της Λάρισας και των γύρω περιοχών, εξυπηρετώντας όλες τους τις ανάγκες σε μαζική εστίαση και λιανική πώληση

Στα ράφια του ολοκαίνουριου καταστήματος,  που εγκαινιάστηκε χθες το πρωί παρουσία στελεχών της εταιρίας, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές, με την υπογραφή της ποιότητας της αλυσίδας, καθώς βάζει τις ανάγκες του επαγγελματία ως πρώτη προτεραιότητα στην επιχειρηματική της δράση.

Η "ENA FOOD CASH & CARRY", που ανήκει στον όμιλο "ΑΒ Βασιλόπουλος" εστιάζει στην άρτια και φιλική εξυπηρέτηση όλων των επαγγελματιών. Θέλει και επιδιώκει να αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη στο χονδρεμπόριο τροφίμων για όλους τους επαγγελματίες, προσφέροντας εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές. Για αυτό  συνεργάζεται με προμηθευτές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα  των προϊόντων τους και δίνει μεγάλη αξία στα χρήματα των πελατών της, αφού για την εταιρία η καλή ποιότητα δε σημαίνει και υψηλή τιμή…

Το κατάστημα της Λάρισας διαθέτει χώρο πώλησης 2.200 τ.μ. και 25μελή ομάδα εξειδικευμένων εργαζομένων. Κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει είδη οπωροπωλείου, τμήμα τυριών-αλλαντικών -deli, κρεοπωλείο και παντοπωλείο με περισσότερους από 11.000 κωδικούς τυποποιημένων προϊόντων υψηλής ποιότητας.  Επιπλέον, το κατάστημα διαθέτει άνετο χώρο 70 θέσεων για εύκολη στάθμευση και τέσσερα ταμεία για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Αξιοσημείωτο είναι πως η ENA FOOD CASH & CARRY στηρίζει τις αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες των επαγγελματιών με πολλούς τρόπους και πολύπλευρες προωθητικές ενέργειες. Ενδεικτικά:

* Με εκπτώσεις, με τις οποίες ανταμείβει την προτίμηση των συνεργατών. Να σημειωθεί πως μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου, θα τρέχει μια ενδιαφέρουσα προσφορά για τους πελάτες, καθώς υπάρχει έκπτωση 5% με αγορές πάνω από 200 ευρώ.

* Λήψη παραγγελιών μέσω τηλεφώνου, fax ή e-mail ή κατά τη διάρκεια επίσκεψης πωλητή.

* Με παράδοση εμπορευμάτων, υπό προϋποθέσεις, στα καταστήματα των συνεργατών 

* Με τη διανομή 15νθήμερου εντύπου προσφορών, που αποστέλλεται στα καταστήματα των πελατών-συνεργατών, εστιασμένο στις ανάγκες του επαγγελματία λιανικού εμπορίου ή μαζικής εστίασης, με μεγάλες προσφορές σε περισσότερα από 250 προϊόντα.

* Με χαμηλές τιμές που απορρέουν από την αγοραστική δύναμη του ομίλου "ΑΒ Βασιλόπουλος".

* Με συνεχή και επαρκής διαθεσιμότητα προϊόντων, με τη βοήθεια τεχνολογίας αιχμής στο στοκάρισμα των καταστημάτων, με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και τρία διαμετακομιστικά κέντρα – αποθήκες της εταιρίας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, στα Οινόφυτα Βοιωτίας και στη Μάνδρα Αττικής.

* Με άμεση επικοινωνία με το δίκτυο εκπροσώπων μέσω της νέας υπηρεσίας «Ζητήστε μας να σας καλέσουμε», με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση. 

* Με δίκτυο συνεργατών, εξειδικευμένων πωλητών, που πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στα καταστήματα των συνεργατών, προκειμένου να ενημερώνει για extra προσφορές, νέα προϊόντα, αλλά και να δίνει λύσεις και συμβουλές.

* Με την έκδοση και χρήση της κάρτας ΕΝΑ PROFIT, προσφέροντας επιπλέον προνόμια όπως μεγάλες προωθητικές ενέργειες, συλλογή πόντων μέσα από την αγορά συγκεκριμένων ειδών και επιστροφή χρημάτων μέσω "δωροεπιταγών".

Στα χθεσινά εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων ο διευθυντής λειτουργίας του Ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος Σπ. Κυρούσης, ο area manager της ENA FOOD CASH & CARRY Νικ. Καραμόσχος, που έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων, ο γεν. διευθυντής της αλυσίδας και Franchise Δημ. Παπαχρυσάνθου, ο περιφερειακός διευθυντής λειτουργίας καταστημάτων της ΕΝΑ Μπάμπης Κουδούνας, ο διευθυντής πωλήσεων Παναγής Μακρής, ο υπεύθυνος προωθητικών ενεργειών και Franchise Μάνος Πιπερόπουλος και ο διευθυντής του τοπικού καταστήματος Γιώργος Πιτσιούλης. 

 Τέλος να σημειώσουμε πως το κατάστημα της Λάρισας που βρίσκεται στο 2 χλμ. της περιφερειακής οδού Λάρισας - Τρικάλων θα λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή  6:00-21:00 και το Σάββατο 6:00-20:00 (τηλ. 2410-661995).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass