Έως σήμερα τέλη κυκλοφορίας και πινακίδες

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 15:18

Λήγει σήμερα και η νέα προθεσμία που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2018.  Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας γίνεται στις τράπεζες ή στα ΕΛΤΑ με τον κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο.Όσοι δεν θα πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη θα καταβάλουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους. Η επιβολή των προστίμων γίνεται άμεσα και αυτόματα. Υπενθυμίζεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας έχουν μείνει αμετάβλητα. 

Σημειώνεται ότι η παράταση που δόθηκε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, ισχύει και για την παράδοση πινακίδων. Στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος θέλει να καταθέσει τις πινακίδες, θα πρέπει να προσέλθει έως σήμερα στην εφορία και να έχει μαζί του την άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου, τις πινακίδες, τη φωτοτυπία της δήλωσης εισοδήματος, όπου να αποδεικνύεται ποιος είναι ο κάτοχος του ΙΧ., την απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2017, μια υπεύθυνη δήλωση ότι το αυτοκίνητο θα σταθμεύσει σε κλειστό ιδιόκτητο χώρο, καθώς και την αστυνομική ταυτότητα ή σχετική εξουσιοδότηση εάν δεν είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass