ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

«Αγώνας για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας»

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2018 15:28

Στην πανεργατική συγκέντρωση για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής των εργαζομένων το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Για την προετοιμασία της συγκέντρωσης και την ενημέρωση των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σύσκεψη των σωματείων.

«Δυναμώνουμε τον αγώνα για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις, για επαναφορά της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, για την κατάργηση όλων αντεργατικών νόμων που υπονομεύουν τις ΣΣΕ», αναφέρει το διεκδικητικό πλαίσιο για την πανεργατική συγκέντρωση της Τετάρτης. Παράλληλα, γίνεται αναφορά σε στοιχεία που δείχνουν ότι «οι ευέλικτες μορφές εργασίας καλύπτουν σχεδόν το 1/3 των εργαζομένων της χώρας, γεγονός που αποτυπώνεται στους μισθούς, που έχουν φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Πάνω από 600 χιλιάδες εργαζόμενοι εργάζονται με μερική απασχόληση και με μισθούς που υπολογίζονται στα 349,53, δηλαδή βρίσκονται κάτω από το απαράδεκτο και άθλιο ποσό του επιδόματος ανεργίας.

Χωρίς τον μόχθο και τη δουλειά μας, καμία επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει. Εμείς είμαστε ο παραγωγός του πλούτου. Δεν θα ζήσουμε σαν σκλάβοι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass