Η ΔΑΝΕΖΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ

Εγκαινίασε και 2ο κατάστημα στη Λάρισα η Jusk

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 15:07

Το 17ο κατάστημά της στην Ελλάδα και το δεύτερο στη Λάρισα, μετά τον Οκτώβριο του 2015, εγκαινίασε χθες η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK.

Η δανέζικη αλυσίδα  που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς, προσηλωμένη στο 5ετές πλάνο της που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων ανά την Ελλάδα έως το 2020. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξής της.  

"Στη Λάρισα το νέο κατάστημα, (το πρώτο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο "Θεσσαλία" στη Γιάννουλη) στεγάζεται  επί της Λ. Καραμανλή και Κερκίνης (1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Αθήνας) και φιλοδοξεί πλέον να γίνει αγαπημένος προορισμός αγορών για τους πελάτες μας. Η JYSK έχει μεγάλη εξειδίκευση στα προϊόντα ειδών ύπνου όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, όμως οι πελάτες μας μπορούν να βρουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία επίπλων, διακοσμητικών αλλά και χρηστικών ειδών για το σπίτι και τον κήπο, σε εξαιρετικές τιμές και με την εγγύηση ποιότητας και το Σκανδιναβικό design της JYSK». Σημειώνεται πως χθες κατά την ημέρα των εγκαινίων υπήρξαν μεγάλες προσφορές ενώ έως και αύριο Σάββατο 19 Μαΐου σε έπιπλα εσωτερικού χώρου και κήπου και σε στρώματα που βρίσκονται σε απόθεμα στο κατάστημα τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν εντός του νομού. Το νέο κατάστημα JYSK  απλώνεται σε 1000 τ.μ., έχει 9 υπαλλήλους και διευθύντρια του καταστήματος είναι η κ. Μαρία Μπάρδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass