ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ LEADER ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στο Οικονομικό Επιμελητήριο και ΕΑΣ η ΑΝ.ΕΛ.ΚΙΣ.

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2008 3:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:27
Η Αναπτυξιακή Ελασσόνας - Κισσάβου Α.Ε. συνεχίζοντας τις ενημερωτικές συναντήσεις με τους φορείς του νομού στα πλαίσια της Διαβούλευσης για την προετοιμασία υποβολής ολοκληρωμένης Πρότασης-Τοπικού Προγράμματος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τον Άξονα 4- Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER για το νομό Λάρισας πραγματοποίησε συναντήσεις στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου - Παράρτημα Θεσσαλίας και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας –Τυρνάβου – Αγιάς.
Στη συνάντηση στα γραφεία της ΕΑΣ Λάρισας –Τυρνάβου – Αγιάς ο Πρόεδρος κ. Αθ. Κοκκινούλης και τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από το Διευθυντή της «ΑΝ.ΕΛ.ΚΙΣ. Α.Ε.» κ. Βαρνά Ιωάννη και το στέλεχος της εταιρίας κ. Ακριβούλη σχετικά με τα νέα δεδομένα του προγράμματος LEADER για το νομό Λάρισας ενώ έγινε συζήτηση για τις επιπτώσεις της νέας ΚΑΠ και τις προτεραιότητας που πρέπει να δοθούν στο Νομό στα πλαίσια του προγράμματος.
Στην συνάντηση στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – ΤΠ Θεσσαλίας στη Λάρισα ο Πρόεδρος του ΟΕΕ - ΠΤ Θεσσαλίας κ. Τέγος Αλέξανδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τα στελέχη της «ΑΝ.ΕΛ.ΚΙΣ. Α.Ε.» κ. Ζωή Ακριβούλη και κ. Γιάννα Παπαγεωργίου για την πρόταση που ετοιμάζει η εταιρία στα πλαίσια του προγράμματος LEADER για το Νομό Λάρισας. Κατά την συνάντηση έγινε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν οι προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για το Νομό Λάρισας τόσο στα πλαίσια του ΕΣΠΑ όσο και πιο ειδικά στα πλαίσια του Άξονα 4 του ΠΑΑ – Προσέγγιση LEADER.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass