ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

H Exalco στηρίζει τη Χαλκιά

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2008 11:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33

Μια απόφαση έκπληξη αλλά και δείγμα της σοβαρής και υπεύθυνης πολιτικής που ακολουθεί η Exalco πήρε χθες το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας και αυτή ήταν να συνεχιστεί η διαφημιστική προβολή της εταιρείας με κεντρικό πρόσωπο τη Λαρισαία ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά(που βρέθηκε να έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας Μ3 στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου) καθώς η εταιρία θεωρεί ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εναντίον της έχει χρέος να τη στηρίξει ειδικά στις δύσκολες ώρες που περνάει που συνοδεύονται από έντονη κριτική προς το πρόσωπό της.   

Η ανακοίνωση της Exalco αναφέρει τα εξής:

«Η Exalco αποφάσισε μετά από Δ.Σ. να συνεχίσει την προβολή των προϊόντων της με τη διαφημιστική καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί η Φανή Χαλκιά θεωρώντας ότι δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εναντίον της καθώς εκκρεμούν όλες οι αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων. Επίσης, η Exalco θεωρεί ότι πρέπει αυτές τις δύσκολες ώρες να στηρίξει την εν λόγω αθλήτρια. Η στήριξη προς την Φανή Χαλκιά είναι πιο σημαντική τώρα, αφού ως γνωστό τη «χρυσή» περίοδο της επιτυχίας της, ακόμα και οι πιο φανατικοί σημερινοί διώκτες της, πήγαιναν δίπλα της, έτσι ώστε να πάρουν λίγο από τη λάμψη της.

Η Φανή Χαλκιά, πέραν των πρόσφατων γεγονότων στο Πεκίνο για τα οποία όπως φαίνεται προτίθεται να αγωνιστεί για την τελική της δικαίωση, είναι από 16 ετών μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες αφού εκτός από αναρίθμητα ρεκόρ επιδόσεων έχει και τις πιο σημαντικές παγκόσμιες διακρίσεις κερδίζοντας χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στα 400μ. μετ’ εμποδίων το 2004 στους αγώνες της Αθήνας, και το 2006 κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή της Exalco δείχνει την αποφασιστικότητα και τη σταθερότητα στις επιλογές της εταιρίας αλλά και την εμπιστοσύνη της και τη στήριξή της στην Ελληνίδα αθλήτρια θεωρώντας ότι η αθλήτρια τελικώς θα δικαιωθεί.

Η Exalco, χτίζει σταθερά με διαφήμιση στην τηλεόραση στην επώνυμη ζήτηση των προϊόντων της. Δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε επίπεδο παραγωγής και εμπορίας με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο με ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προφίλ αλουμινίου δυνατοτήτων κάλυψης όλων των κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών εφαρμογών. Με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας δημιουργεί και διαθέτει συστήματα αλουμινίου ανοιγόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα, υαλοπετάσματα, με θερμοδιακοπή, προηγμένα συστήματα σκίασης και αίθριων καθώς και κάγκελα αλουμινίου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.»

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΧΑΛΚΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες η Φανή Χαλκιά επικοινώνησε με κορυφαία στελέχη του διοικητικού συμβουλίου της Exalco και εξέφρασε τις ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη της εταιρίας προς το πρόσωπό της και τους τόνισε ότι στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια επαναλαμβάνοντας ότι έχει καθαρή συνείδηση και ουδέποτε θα επιχειρούσε να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με αθέμιτο τρόπο.

Επίσης τους είπε ότι μόλις έρθει στη Λάρισα θα τους επισκεφτεί και θα έχει την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά τα όσα συνέβησαν με την υπόθεση ντόπινγκ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass