ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Μηνύματα αγάπης και φιλανθρωπίας για τη νέα χρονιά

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2016 0:11

 

Με στόχο την αγάπη, τη φιλανθρωπία, την αλληλεγγύη υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά οι «Φίλες της Αγάπης». Στο πλαίσιο των κοινωνικών και φιλανθρωπικών τους δραστηριοτήτων οι «Φίλες της Αγάπης» πραγματοποίησαν χθες την κοπή της βασιλόπιτας. Σε μια εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει σε πολύ μεράκι, γεμάτη χορό, τραγούδι και δώρα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Κτήμα Βερσαλίες» χορευτικά σύνολα της σχολής χορού «Sprinter» έδωσαν ιδιαίτερα γιορταστικό τόνο χορεύοντας κλασικούς και μοντέρνους χορούς, ενώ οι γνωστές καλλιτέχνιδες Έλενα Γκατζά (τραγούδι) και Φρόσω Αστ. Κτιστάκη (πιάνο) πρόσφεραν μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια. Οι «Φίλες της Αγάπης» πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά, βοηθώντας συγχρόνως με την παρουσία τους το έργο του συλλόγου.

Ο σύλλογος «Φίλες της Αγάπης» από την ίδρυσή του, το 1976 μέχρι σήμερα είναι γνωστός για τη δράση που έχει αναπτύξει στον φιλανθρωπικό τομέα, βοηθώντας συμπολίτες που έχουν ανάγκη και δε μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας. «Χωρίς καμία επιχορήγηση από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, στηρίζεται μόνο στη βοήθεια των μελών και των φίλων του για την εκπλήρωση του πολύπλευρου έργου του και εξασφαλίζει τους πόρους του από μια ετήσια συμβολική συνδρομή των μελών του και από έσοδα εκδηλώσεων που διοργανώνει», αναφέρουν τα μέλη του. Μάλιστα σήμερα ο σύλλογος φροντίζει 48 οικογένειες, χωρίς ωστόσο να λείπουν και τα έκτακτα περιστατικά που κάθε μέρα αυξάνονται λόγω της οικονομικής κρίσης.

«Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι “Φίλες της Αγάπης” είναι τραγικές», όπως λένε και προσθέτουν ότι «παρ’ όλα αυτά με μοναδικά κίνητρα την ευαισθησία και το ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο, αναλώνονται σε ένα μοναδικό φιλανθρωπικό έργο. Αντικρίζουν κατάματα τη φτώχεια, τη δυστυχία, την εγκατάλειψη, τη μοναξιά και στέκονται αρωγοί σε κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass