Επιτυχής η 4η πανελλήνια συνάντηση χορωδιών

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2016 16:09

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ η 4η πανελλήνια συνάντηση χορωδιών με τον τίτλο «Σ’ αυτό τα’ αλώνι το φαρδύ» που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Χάλκης.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν η χορωδία του Ι.Ν. Αναστάσεως του Κυρίου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με υπεύθυνο τον κ. Γ. Μπαλάσκα, η χορωδία «Άγιος Νέστωρ» Κιλκίς με υπεύθυνο τον κ. Σ. Ηλιάδη, η μικτή χορωδία «Μελωδοί Αγίου Βλασίου» Νέου Αγιονερίου Κιλκίς και συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Βαθύλακκου Θεσσαλονίκης με υπεύθυνο τον κ. Χ. Χαλκιά και η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης Λάρισας με υπεύθυνο τον κ. Γ. Τερζούδη. Συμμετείχε επίσης κλιμάκιο της χορωδίας παραδοσιακού τραγουδιού του Μ.Ε.Σ Αβέρωφ «ο Θετταλός» με υπεύθυνο τον κ. Γ. Τερζούδη.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Ν. Πολύχρος δημοσιογράφος, καθηγητής βυζαντινής μουσικής, μουσικός ερευνητής και εμφανίστηκε επίσης ένα σύνολο της χορευτικής ομάδας του πολιτιστικού συλλόγου Χάλκης. Συμμετείχαν οι μουσικοί Κ. Κωστούλης κλαρίνο – καβάλι, Α. Ζιώζιας βιολί, Β. Τσιαπλές ούτι, Χ. Καλαμπούκας λαούτο, Α. Κωνσταντίνου κανονάκι και Γ. Μακρυγιάννης κρουστά.

Τέλος, την εκδήλωση που έγινε με την υποστήριξη της αντιδημαρχίας πολιτισμού του δήμου Κιλελέρ χαιρέτισαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Α. Χατζούλης. Παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και τοπικοί σύμβουλοι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass