Γιορτή Capoeira στο Μύλο του Παππά

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2016 18:44

 

To διεθνές group Capoeira Jacobina Arte και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν ενεργεία» διοργανώνουν το 2ο Batizado του τμήματος Capoeira της Λάρισας την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.

Batizado σημαίνει «βάπτισμα». Είναι μια εκδήλωση αλλά και γιορτή, που συνήθως γίνεται μια φορά το χρόνο και την οποία διοργανώνει ένα group. Στο batizado βρίσκονται οι Capoeiristες απ’ όλο το group αλλά πολλές φορές και από άλλα group (ακόμα κι από άλλες χώρες). Στη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, πολλοί μαθητές «παίρνουν» κορδόνι (βλέπε Cordao), ανεβαίνουν δηλαδή βαθμό στην ιεραρχία της Capoeira.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, που θα φιλοξενήσει το event στις αίθουσες του Μύλου του Παππά. Στο Batizado μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 16 ετών, όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης και άθλησης, με μια απλή αθλητική ενδυμασία. Για όσους λοιπόν αναζητούν την ελευθερία της έκφρασης, η Capoeira τα εμπεριέχει όλα!

Χορός, μουσική, παιχνίδι, μάχη, ακροβασία, φιλοσοφία και φυσικά άθληση!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα από καταξιωμένους δασκάλους Capoeira από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο +306972863096 και στο email serafeimous@yahoo.gr. Υπεύθυνος επικοινωνίας: Σεραφείμ Μουστακίδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass