ΦΙΛΟΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Ν. ΠΟΥΛΑΝΤΖΑΣ

Εκλογές για νέο Συντονιστικό

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2016 8:18

 

Η Πρωτοβουλία Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε Γενική Συνέλευση, με μοναδικό αντικείμενο τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Συντονιστικού Οργάνου της.

Η Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη, 3 Μαρτίου και ώρα 8 μ.μ., στο «Χατζηγάννειο» Πνευματικό Κέντρο στον δεύτερο όροφο, αίθουσα Τάκη Τλούπα.

Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνο και το mail τους, την επαγγελματική τους ιδιότητα καθώς και τους ακαδημαϊκούς τίτλους τους, ώστε να περιληφθούν έγκαιρα στο ψηφοδέλτιο, στο επίσημο mail της Πρωτοβουλίας: poulantzaslar@gmail.com.

Υποβολή υποψηφιότητας θα γίνεται δεκτή και από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., τη μέρα της Συνέλευσης και στον ίδιο χώρο, καθώς μέλη του Συντονιστικού Οργάνου θα βρίσκονται εκεί από την ώρα αυτή για την προετοιμασία των εκλογών. Στο ίδιο επίσημο mail της Πρωτοβουλίας επίσης μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους όσοι επιθυμούν να γίνουν νέα μέλη της και να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου Συντονιστικού Οργάνου, κάτι που μπορούν να κάνουν βέβαια και τη μέρα της Συνέλευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass