ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΑ VICTORIA CINEMAS

Ρίχνει «αυλαία» το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2016 7:35

 

Κυριακή σήμερα τελευταία ημέρα του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Λάρισας, μετά από ένα μαραθώνιο εκδηλώσεων με εξαιρετική συμμετοχή και επιτυχία. Με πράξη το σλόγκαν « ΄Ολη η πόλη ένα απέραντο σινεμά» , προβολές σε όλες τις αίθουσες της Λάρισας, με επίσημους καλεσμένους, με ποιοτικές ταινίες απ’ όλο τον κόσμο στο διαγωνιστικό, με πολλούς εθελοντές, και παρόντες στη Λάρισα όλους τους έλληνες σκηνοθέτες του διαγωνιστικού, 30 τον αριθμό, μπορούμε να πούμε ότι το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ -artfools Λάρισας είναι το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της πόλης. Σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Γαλλικό Ινστιτούτο

2μ.μ. Εργαστήριο: Πνευματικά Δικαιώματα Κινηματογραφικών Ταινιών, Μάρθα-Μαρία Καρυώτη - Δήμητρα Γαργάλα, Δικηγόροι

Victoria Cinemas

9:30π.μ. – Μαθητικό Διαγωνιστικό. Θα προβληθούν 23 μαθητικές ταινίες από σχολεία όλης της Ελλάδας. Αρκετά σχολεία θα βρίσκονται στη Λάρισα από όλη την Ελλάδα για τις προβολές της ταινίας τους.

Ξενοδοχείο «Metropol»

3μ.μ. Μαθητικό φόρουμ. ΄Ολες οι μαθητικές ομάδες συζητούν για κινηματογράφο.

Victoria Cinemas

4:30μ.μ. – Ελληνικό Διαγωνιστικό. Θα προβληθούν οι ταινίες:

«Firefly» Γεώργιος Σoυμελίδης, «Κρίνος» Κωνσταντίνος Τσιοδουλός

«Τέσσερα τέταρτα» Ειρήνη Χατζηκυριακίδου, «Χωρίς γάλα» Θοδωρής Βουρνάς, «March 4» Δημήτρης Νάκος , «Inner Land» Βίβιαν Παπαγεωργίου, «E-social» Σωτήρης Πετρίδης – Ναταλία Λαμπροπούλου, «Σπίτι με κήπο» Μαριτίνα Πάσσαρη, «A Wooden Flute» Παναγιώτης Κράββαρης , «Behold» Γιάννης Βλαχόπουλος.

8 μ.μ. - Τελετή Λήξης

Στην τελετή λήξης θα παρευρίσκεται και ο Νίκος Κούνδουρος ,στον οποίο είναι αφιερωμένο το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας, θα απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον ελληνικό και διεθνή Κινηματογράφο. Θα παρευρεθούν επίσης και οι φορείς που στηρίζουν το φεστιβάλ. Στη γιορτή της απονομής θα παρευρεθούν φέτος και όλοι οι έλληνες σκηνοθέτες που συμμετέχουν με ταινίες τους , οι οποίοι θα ταξιδέψουν γι αυτό το σκοπό. Η σχολή χορού χορού DanceClub Larissa, θα παρουσιάσει δύο μικρά δρώμενα εμπνευσμένα από ταινίες του Νίκου Κούνδουρου τα οποία ετοίμασαν οι χορογράφοι:- RichardShylagi,- Έφη Γιανναράκη. Καλλιτεχνική διεύθυνση: - ΆκυςΜητσούλης. Παρουσιαστές: Ολυμπία Καλαμπαλίκη και Άκυς Μητσούλης. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο φουαγιέ του κινηματογράφου Victoria cinemas.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass