ΑΠΟ ΤΟ 12ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ταξίδι ψυχής οι «Οι γαμπροί της Ευτυχίας»

Δημοσίευση: 06 Απρ 2016 0:09

 Η θεατρική εβδομάδα άνοιξε, με ένα ταξίδι ονείρου, με την κωμωδία «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» των Τσιφόρου-Βασιλειάδη από τη θεατρική ομάδα του 12ου Γυμνασίου Λάρισας παρουσία σεβασμιότατου μητροπολίτη κ. Ιγνατίου, των σεβαστών κληρικών κλήρου, του δ/ντή της Β/θμιας Εκπ/σης κ. Καψάλη Ι., της Υπεύθυνης Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπ/σης κ. Οικονομάκη Α., της Υπεύθυνης Παιδαγωγικών θεμάτων, Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκπ/σης, του γραμματέα της ΕΛΜΕ Λάρισας, Εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών.

Χαρακτηριστικές διάσπαρτες ατάκες. Υψηλή ποιότητα γέλιου από την αρχή ως το τέλος. Χαριτωμένη ανάλαφρη κωμωδία. Έξοχες ερμηνείες των μνημειωδών στίχων που έχουν πει τα ιερά τοτέμ του ασπρόμαυρου κινηματογράφου. Διάθεση αληθινού πειραματισμού από τους «μικρούς ηθοποιούς» που καταθέτουν ψυχή. Σκηνοθετικό στυλ από την κ. Μαρία Μουρτζανού με σεβασμό πάντα στο κλασικό προσεγγίζοντας και «συναντώντας» τελικά το ταπεραμέντο της «Ευτυχίας». Με αγάπη για το θέατρο, ανακαλύπτοντας μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία, τη δύναμη της δημιουργίας, τις ιδιαίτερες κλίσεις, ποιώντας ήθος. Ένας αγώνας δρόμου, που στο θέατρο όπως και στη ζωή δεν έχει τέλος. Μόνο κύκλους! Κύκλους με κιμωλία, με πινέλα, με συναίσθημα… Κύκλους ζωής! Γιατί το θέατρο είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι ψυχής!

Έπαιξαν οι: Οικονόμου Ευτυχία, Λουκανίκας Βαγγέλης, Σουφλιάς Γιάννης, Παπαδημητρίου Νικόλας, Τίλλη Χρύσα, Μπρασινίκα Αλεξάνδρα, Θεοδωροπούλου Ζωή, Γεωργάκη Ειρήνη, Ευαγγελόπουλος Κων/νος. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λάσκαρης Αστέριος . Χορογραφίες: Γιαννούση Εύα και σκηνοθεσία: Μαρία Μουρτζανού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass