Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2016 10:25

Στην πόλη μας από το έτος 1981 λειτουργεί Σχολή Βυζαντινής Μουσικής υπό την αιγίδα της Ι. Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου και η οποία στεγάζεται στον υπόγειο χώρο του Ι. Ναού Αγίου Αχιλλίου, σε αίθουσες διδασκαλίας κατάλληλες προς τούτο.

Η Διοίκηση της Σχολής και ο διευθυντής αυτής, γνωρίζουν στους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να διδαχθούν τη Βυζαντινή Μουσική, ότι οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται. Στη Σχολή γίνονται δεκτοί μαθητές και μαθήτριες από ηλικίας εννέα ετών και άνω. Τα μαθήματα θα αρχίσουν την 15η Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6 μ.μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου «και με πρωτοβουλία του σεπτού ποιμενάρχη της κ. Ιγνατίου, ο οποίος από της αναρρήσεώς του στον επισκοπικό θρόνο της πόλης μας ως πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολής, λίαν φιλόμουσος, ανεδείχθη όλα αυτά τα χρόνια μέγας αρωγός της πολυσχιδούς δράσεως και προσφοράς της Σχολής, δημιουργώντας επίσης στην πόλη του Τυρνάβου παράρτημα Βυζαντινής Μουσικής, το οποίο στεγάζεται στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ιωάννου του Προδρόμου, όπου εκεί θα απευθύνονται όσοι διαμένουν στον Τύρναβο και στα γύρω χωριά. Τα μαθήματα στο παράρτημα αυτό θα αρχίσουν την 5η Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη απόγευμα. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2492022667 και 2492024471 αιδεσιμώτατο π. Γεώργιο Παπαϊωάννου και Γεώργιο Καραγιαννάκη στο τηλ. 6982838747. Για περισσότερες πληροφορίες στους κ. Ηλία Παπαδόπουλο Δ/ντή της Σχολής τηλ 6940277202, κ. Θεοδόση Διαμάντη τηλ. 6938999122 και Χρήστο Ζτιάβα τηλ. 6977772421. Ευελπιστούμε ότι θα έλθετε αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όντες βέβαιοι ότι και εσείς συμβάλλεται στη διατήρηση και διάδοση της πατρώας Βυζαντινής μουσικής μας παράδοσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass