ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Φεστιβάλ Αργεντίνικου Τάνγκο

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2016 7:40

Ξεκίνησε χθες στη Λάρισα το Φεστιβάλ Αργεντίνικου Tango που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Αργεντίνικου Tango Λάρισας με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει σεμινάρια αργεντίνικου τάνγκο αρχαρίων και προχωρημένων από δύο ζευγάρια Ελλήνων καταξιωμένων και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών δασκάλων, καθώς και χορευτικές βραδιές με χορευτικές επιδείξεις. Τα ζευγάρια των επαγγελματιών δασκάλων είναι ο Κώστας Νικολαΐδης με την παρτενέρ του Δώρα Αναγνώστου από την Αθήνα και οι συμπολίτες Κωνσταντίνος Χαλντούπης και Έφη Ζαρογιάννη. Οι Λαρισαίοι, Κωνσταντίνος Χαλντούπης και Έφη Ζαρογιάννη είναι χορευτικό ζευγάρι καθώς και ζευγάρι στη ζωή. Είναι επαγγελματίες χοροδιδάσκαλοι αποκλειστικά στο αργεντίνικο τάνγκο. Το τάνγκο τούς συνάντησε για πρώτη φορά πριν από 14 χρόνια και από τότε το ακολουθούν όχι μόνο ως κοινωνικοί χορευτές, αλλά και ως επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ για σήμερα και αύριο Κυριακή περιλαμβάνει σεμινάρια αργεντίνικου τάνγκο στο Μύλο του Παππά. Ακόμη απόψε στις 10:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κεντρική Milonga (χορευτική βραδιά) με τάνγκο επιδείξεις των δασκάλων καθώς και τη συμμετοχή χορευτών από τη Λάρισα και άλλες πόλεις. Η είσοδος της βραδιάς είναι 5 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στα σεμινάρια και τη Milonga στο 6972- 604646 και στο fb: Σύλλογος Φίλων Αργεντίνικου Tango Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass