ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Μπλακ άουτ» από την "Ονείρων Θαύματα"

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2016 12:06

Η «Ονείρων Θαύματα» θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Μπλακ άουτ» του ΤζακΣάρκεϋ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα.

Το έργο είναι μια ανατρεπτική, αστυνομική κωμωδία που αναζητά τι έγινε όταν... έσβησαν τα φώτα στην έπαυλη των Γουίκενχαμ. Η ιστορία ξεκινά με ένα δείπνο στο οποίο φτάνουν πριν τους καλεσμένους ο αστυνομικός επιθεωρητής Μπέντζαμιν Μπράντοκ και η βοηθός του αρχιφύλακας Θρηντλ, καθώς έχουν λάβει ένα μυστηριώδες σημείωμα που ανακοινώνει ένα φόνο που πρόκειται να γίνει στο αρχοντικό την ίδια νύχτα. Κι εκεί που όλοι οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί, εν μέσω μιας καταιγίδας, τα φώτα σβήνουν και η νύχτα αρχίζει να γίνεται περίεργη...

Ένα έργο με απρόβλεπτες συνέπειες και εξέλιξη….

Τα μέλη της «ονείρων θαύματα» που δραστηριοποιούνται στο χώρο του θεάτρου 16 χρόνια τώρα, επισημαίνουν: «Μόνη μας πρόθεση και έγνοια είναι το καλό θέατρο, αυτό που, χωρίς ευτέλεια, γεννάει την συγκίνηση στην καρδιά και ανοίγει νέους ορίζοντες στο πνεύμα, αυτό που αφορά βαθιά και άμεσα τον άνθρωπο σ' όλες τις εκδηλώσεις της ύπαρξής του. Tο γέλιο είναι πηγή ζωής και λόγω των δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε η ανάγκη για να ευθυμήσουμε κρίνεται επιτακτική, με εκείνο το γέλιο το πολιτισμένο που δεν εκβαρβαρώνει, που δεν είναι χυδαίο και δεν ευτελίζει.»

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Κώστας Πελεκάνος, ΝτέπυΤσιρακοπούλου, Βίκυ Κουκουλιάφκα, Κατερίνα Γεωργαντά, Βίκυ Ντόνα, Γιώργος Καρακώστας, Ελένη Κατσιμπέρη, Σόνια Κωστούλα,Τζούλια Μπέρτολη,ΓουϊνόναΔημητρίου, Κατερίνα Σολωμού, Χρήστος Τσάκος, Θάνος Μαγιάκος, Σταυρούλα Σδράνη,Δάφνη Δεληγιάννη. Τα σκηνικά είναι του Θοδωρή Ματούλακαι οι φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass