ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σεμινάριο πιάνου

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2016 10:10

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο, από το μαθητικό και εκπαιδευτικό δυναμικό του, αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, διήμερο σεμινάριο πιάνου και συναυλία για τους μαθητές και διδάσκοντες πιάνου με τον καθηγητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και Διευθυντή του Τμήματος των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Λάμπη Βασιλειάδη, συνοδευόμενο από τον κ. Ξενόπουλο Ανδρέα, Dr of Musical Arts, Piano Performance.

Η διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Λάρισας και ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων συνδιοργάνωσαν για τέταρτη συνεχή φορά, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μ.Σ.Λ. με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, το διήμερο σεμινάριο πιάνου, με μορφωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, και συναυλία για τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου. Τη δεύτερη μέρα ακολούθησε διάλεξη και ρεσιτάλ πιάνου από τον καθηγητή Λάμπη Βασιλειάδη, που με όχημα τα πλήκτρα πέτυχε να αγγίξει τον εσωτερικό κόσμο των ακροατών , μεταφέροντας τους την εμπειρία της σύνδεσης με το συναίσθημα. Ο Λάμπης Βασιλειάδης με πλούσια δισκογραφική δραστηριότητα (17 CD) έχει επανειλημμένα σχολιαστεί από το διεθνή τύπο (Piano News, Fanfare Magazine, BBC Music Magazine, Listener).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass