ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»

«Μπλακ άουτ»

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2016 10:20

Η θεατρική ομάδα «Ονείρων Θαύματα» συνεπής στους στόχους της ανανεώνει το ραντεβού της με το θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας παρουσιάζοντας το θεατρικό έργο «Μπλάκ άουτ» του Τζακ Σάρκεϋ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στις 11 και 12 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για μια παρωδία έργων της Αγκάθα Κρίστι, όπου ένας επιθεωρητής της Αστυνομίας, προσπαθεί να επιλύσει τους δυο φόνους που συνέβησαν στο σπίτι του Λόρδου Κλάιβ και της Λαίδης Μόνικα. Κι εκεί αρχίζουν όλα. Δολοφονικές άγνωστες γυναίκες έρχονται απ’ το πουθενά, εκβιάστριες αλωνίζουν τον χώρο, playboys προσπαθούν να επωφεληθούν απ’ την κατάσταση, υπηρέτριες τρέχουν πανικόβλητες, σχεδιάστριες ρούχων ιντριγκάρουν και γενικά ένα μπάχαλο συμβαίνει μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει ν’ αναλάβει δράση η βοηθός του επιθεωρητή. Όμως... το κίνητρο; οι φόνοι; η κλοπή; τα πτώματα; η άγνωστη; η μέθη; τα ερωτηματικά; Κυρίες και κύριοι καλώς ήλθατε στην παράσταση μας. Καλώς ήλθατε στην αστυνομική κωμωδία: «Black Out!»

«Το ερασιτεχνικό θέατρο είναι δύσκολη δουλειά. Φέρνει κοντά ανθρώπους με πολύ διαφορετική κουλτούρα και εμπειρίες, με άνιση σχέση με το θέατρο – μερικές φορές στην ομάδα έρχονται άνθρωποι με ελάχιστες ως και μηδενικές θεατρικές εμπειρίες – με πολύ διαφορετικούς στόχους. Λίγοι είναι υποψιασμένοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν. Πολλοί στο δρόμο απογοητεύονται και αποχωρούν, όσοι μένουν και φτάνουν στο τέλος όμως παραδέχονται πως βγήκαν κερδισμένοι. Έμαθαν πολλά, για τον εαυτό τους, για τους άλλους, για την τέχνη. Ακόμα κι αν δεν το ξανακάνουν ποτέ, η παράσταση στην όποια συμμετείχαν και όλη η δουλειά που υπάρχει πίσω τους είναι ορόσημο στη ζωή στους», αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι Κώστας Πελεκάνος, Ντέπυ Τσιρακοπούλου, Βίκυ Κουκουλιάφκα, Κατερίνα Γεωργαντά, Βίκυ Ντόνα, Γιώργος Καρακώστας, Ελένη Κατσιμπέρη, Σόνια Κωστούλα, Τζούλια Μπέρτολη, Γουϊνόνα Δημητρίου, Κατερίνα Σολωμού, Χρήστος Τσάκος, Θάνος Μαγιάκος, Σταυρούλα Σδράνη, Δάφνη Δεληγιάννη.

Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Βούζα, τα σκηνικά είναι του Θοδωρή Ματούλα ,οι φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη και η επιμέλεια κουστουμιών της Κατερίνας Γεωργαντά. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972700971.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass