ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Έναρξη του φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα»

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2017 9:30 | Τελευταία ενημέρωση: 10 Φεβ 2017 14:17

Με στόχο να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα τρόφιμα γίνεται για την ενίσχυση των συσσιτίων ξεκινά σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 του μηνός, το 8ο Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα». Πρόκειται για ένα φεστιβάλ στο οποίο μετέχει μεγάλος αριθμός συλλόγων και φορέων της Λάρισας.

Στην οργανωτική επιτροπή μετέχει ο Σύλλογος Αργιθεατών Ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος», ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε χθες από τους εκπροσώπους των συλλόγων, η πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας Νανά Μαυραντζά παρουσίασε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, το οποίο όπως είπε «πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη».

Για τη συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων στη φετινή διοργάνωση, μίλησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών Πάνος Σάπκας, ενώ στην συνέντευξη Τύπου παρέστη και ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιώργος Ζαούτσος. «Για τον Δήμο Λαρισαίων είναι προτεραιότητα ο πολιτισμός και οι εκδηλώσεις που στοχεύουν στην κοινωνική πολιτική», σημείωσε ο Πάνος Σάπκας.

Η έναρξη θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 6:15 το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με το «Φεστιβάλ Παραδοσιακών Συγκροτημάτων» και τη συμμετοχή 23 συλλόγων του νομού. Αναλυτικά πρόκειται για τους συλλόγους: Αβδελιωτών, Γονέων και Κηδεμόνων της Μανιαρίου Σχολής, Φίλων Λαϊκής Παράδοσης, Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή», Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού Ελασσόνας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Λάρισας, Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Λάρισας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μυστιωτών Καππαδοκίας «Ο Άγιος Βασίλειος», Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος «Πελασγός», Σύλλογος Αργιθεατών Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος», η χορευτική ομάδα «Ξένιοι Κρήτες», η Λέσχη Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων «Ιπποκράτης», Μορφωτικός – Λαογραφικός Σύλλογος Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης», Πολιτιστικός Σύλλογος του ΟΤΕ, Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου, Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας «Ο Πόντος», Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων νομού Λάρισας, Σύλλογος Ανατολιτών «Ο Ιωάννης ο Πρόδρομος», Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλαρρυτών «Οι Καλαρρύτες», ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών Λάρισας, η Λέσχη Πολιτισμού «Άγιος Κωνσταντίνος», Σύλλογος Κυπρίων Λάρισας.

Αντί εισιτηρίου σε όλες τις εκδηλώσεις, μια σακούλα τρόφιμα μακράς διαρκείας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο θέατρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας, συναυλία - αφιέρωμα για τα 20 χρόνια από το θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη, «Αιώνιος Έφηβος» από την ορχήστρα «Νέοι Μουσικοί χωρίς Σύνορα», παρουσιάζοντας τα μελοποιημένα ποιήματά του.

Ώρα έναρξης : 7.30 το απόγευμα.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Ζωή και Κότα με Χαβίτς και με Κορκότα» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μποσταντζόγλου με πρωταγωνιστές των Λαρισαίο Τάκη Βαμβακίδη και τον Αλέξη Παρχαρίδη.

Ώρα έναρξης: 9 το βράδυ.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου οι ομάδες ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και του ΤΕΕ Κ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ θα διεξάγουν φιλικό αγώνα στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Ώρα έναρξης : 3.30 το μεσημέρι.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα τελετών του ΤΕΙ Λάρισας, θα παρουσιαστεί η παράσταση «Η ιστορία της Άλκηστις» του Συλλόγου Γυναικών Λάρισας «Άλκηστις» σε συνεργασία με το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Ώρα έναρξης : 1.30 το μεσημέρι

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass