ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2017 9:15

Κόβουν πίτα και χορεύουν:

* Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα Παρασκευή στις 9 μ.μ. στο «Λιόγερμα».

* Ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών καλεί τα μέλη του στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας σήμερα στις 9 το βράδυ, στο «Εpicure 5» επί της Μαρίνου Αντύπα 2.

* Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γλαύκης, διοργανώνει την ετήσια κοπή πίτας, σήμερα στις 9 το βράδυ στο κέντρο δεξιώσεων «Ανεμόμυλος» (δρόμος Φαλάνης) με τη συνοδεία δημοτικής μουσικής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6956-97562.

* «Οι φίλοι της βιβλιοθήκης» σήμερα στις 8:30 μ.μ., θα κόψουν πίτα για το 2017, στην ταβέρνα «Του Στέλιου», Θερμοπυλών 71 στον Αμπελώνα.

* Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Π.Φ.Υ. του ΠΕΔΥ – ΜΥ Λάρισας θα κόψει την πίτα του σήμερα στις 9:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο».

* Η «Λαρισαϊκή Λέσχη» διοργανώνει την ετήσια κοπή πίτας σήμερα στις 9 στο κέντρο «Αστέρας». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί το Δεύτερο βραβείο «Ευποιΐας» της Λέσχης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983512341.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (ΛΑΦΛ), στις 10:30 π.μ.

* Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και περιχώρων κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο», συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου που αρίστευσαν και των εισαχθέντων φοιτητών στα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι.

* Ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών νομού Λάρισας πραγματοποιεί την ετήσια χοροεσπερίδα στο κέντρο «Ανεμόμυλος» στις 8:30 μ.μ.

* Ο Σύλλογος Φίλων Λαϊκής Παράδοσης θα κόψει την πίτα του στο κέντρο «Στην υγεία μας», στις 9 το βράδυ. Για κρατήσεις: 2410-660060 από τις 7 μ.μ. και μετά καθημερινά και στο τηλ. 6947-266937.

* Το Επιμελητήριο Λάρισας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικη πίτας. Στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, έχουν προσκληθεί να παραστούν οι αρχές του νομού και όλες οι παραγωγικές τάξεις της περιοχής.

* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελίκας «Φιλοκτήτης» διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις 7:30 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Μουράγιο» στη Βελίκα.

* Το Δ.Σ. της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος της ΟΓΕ) πραγματοποιεί την κοπή της πίτας του συλλόγου, στις 6 μ.μ. στον «Μύλο 1927». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και μπαζάρ γλυκών. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970631490, mail: egloge75@gmail.com.

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, στις 7.30 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, (Ρούσβελτ 59 Λάρισα).

* Τον ετήσιο χορό τους θα πραγματοποιήσουν στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Palladium», τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών ν. Λάρισας.

* Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει το Σωματείο Φίλων της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η εκδήλωση θα γίνει στο κέντρο «Βερσαλλίες» (5ο χλμ. Λάρισας- Αμπελώνα), με ώρα έναρξης 9 μ.μ.

* Την πίτα του κόβει το Κ.Α.Π.Η. Ομορφοχωρίου στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Παράλληλα, θα γίνει έγκριση του διοικητικού απολογισμού και της οικονομικής διαχείρισης για το 2016, έκθεση Εκλεκτικής Επιτροπής και ενημέρωση για τα προβλήματα του Κ.Α.Π.Η.

* Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών «Το Ντένισκο» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «Λιόγερμα» (6ο χλμ. Λάρισα-Αμπελώνα).

* Το Περιφερειακό τμήμα των Συνταξιούχων ΟΤΕ Λαρίσης, διοργανώνει την κοπή της βασιλόπιτας και τη χοροεσπερίδα του , στο κέντρο «Αστέρας» 5° χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα, στις 8.30 μ.μ. Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2410 251788 και 6977 239975.

* Ο χορός του συλλόγου Γριζανιτών θα γίνει στο κέντρο «Ανεμόμυλος».

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Στις 12 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Φίλων Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Διαχρονικό Μουσείο.

* Ο Σύλλογος Πολυθέας Ασπροποτάμου στις 6 το απόγευμα διοργανώνει παραδοσιακό βλάχικο γλέντι στο ξενοδοχείο «Olympus Terra» στη Γιάννουλη.

* Την καθιερωμένη βασιλόπιτα θα κόψει σε γιορτινή εκδήλωση που οργανώνει, το παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, στις 7 μ.μ. στον «Επίκουρο».

* Ο Σύλλογος Γυναικών Πλατυκάμπου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6 μ.μ. στο καφέ “Brezze” του Α. Μπαντακού.

* Ο Σύλλογος Κρητικών Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 11 π.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

* Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό κέντρο (2ος όροφος).

* Ο Μ.Λ.Σ. Νίκαιας Θεόκλητος Φαρμακίδης, κόβει την πίτα του στις 12 μ. στην ταβέρνα του Κώστα Γεωργόπουλου, επί της οδού Φαρσάλων (έναντι Cafe Detox). Θα προηγηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου. Ώρα προσέλευσης στις 11 π.μ.

* Ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας πραγματοποιεί την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Γρηγοριάδειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων, στις 11 το πρωί.

* Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Ν. Λάρισας, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 6:30 το απόγευμα στο «Village» (4ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας). Είσοδος ελεύθερη.

* Ο Σύλλογος Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων «Ο ΖΕΥΣ» κόβει την πίτα του στις 11.30 το πρωί στο café – bar - restaurant «Passerella» Βενιζέλου 115 και Απόλλωνος (Αρχαίο θέατρο) β’ όροφος.

* Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις 12μ. στο κέντρο «Κιβωτός» (όπισθεν γηπέδου Αλκαζάρ). Πληροφορίες Ε. Καραγιώργου: 6977-597583.

* Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 12.30 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο» στο Λόφου του Φρουρίου. Το γεύμα είναι δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου. Καλούνται να προσέλθουν όλα τα μέλη και όσα νέα μέλη επιθυμούν.

* Το Κ.Α.Π.Η. Δελερίων στις 11 π.μ. κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον χώρο του Κ.Α.Π.Η.

* Το Κ.Α.Π.Η. Ροδιάς στις 12 μ. κόβει την πίτα του στον χώρο του Κ.Α.Π.Η.

* Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Λαρισαίων Αγιωργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου (Βενιζέλου 153) στις 11 το πρωί.

* Ο Πιερικός Σύλλογος ν. Λάρισας «Ολύμπιος Ξένιος Ζευς» θα κόψει πίτα στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Piatelas» Βύρωνος 6, στο Λόφο του Φρουρίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΔΩΛ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 7 μ.μ. στο αίθριο του Δημοτικού Ωδείου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΔΕΗ Λάρισας, κόβει την πίτα του στις 8:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Χρυσό Τζάκι». Δηλώσεις συμμετοχής Θεοφάνη Σιάτρα: 6932-176890 και Ειρήνη Καγκαρη: 6987-251398.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass