«Η Πόλη μου» στο Θέατρο ΟΥΗΛ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2017 11:38

Με αφορμή το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μάρκετινγκ και Branding Τόπου, που διοργανώνεται στη Λάρισα από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων, μέλη του Σωματείου Εικαστικών Λάρισας «8» και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας, διοργανώνουν εικαστική έκθεση με τίτλο «Η Πόλη μου» στο Θέατρο ΟΥΗΛ.

Εικαστικοί και αρχιτέκτονες θα παρουσιάσουν έργα εμπνευσμένα από την πόλη της Λάρισας. Επίσης θα επανεκτεθούν κάποια έργα της περσινής μεγάλης έκθεσης «Λάρισα από ψηλά» της Δημοτικής Πινακοθήκης. Συμμετέχοντες: Ανδρόνικου Αθηνά, Αναγνωστόπουλος Σωτήριος, Βλαχοδήμος Βαγγέλης, Εξάρχου Δήμητρα, Ευθυμιάδου Αργυρή ,Κακκάβα Στέλλα, Κανάκη Έλενα, Κατσαρός Αντώνης, Καραγγέλη Ευαγγελία, Κυριαζή Έλλη, Μακρής Πάρης, Μαράβας Λάζαρος, Μάτας Νίκος, Μπαμπαλή Τζένη, Μάστορα Ευτυχία, Νότου Σπυριδούλα, Οικονόμου Δήμητρα, Παπανικολάου Τώνια & Μπαλογιάννη Εύη, Σαμαρά Ήβη, Σαρλικιώτη Ελένη, Σδούκου Ιφιγένεια, Σεϊτάνη Ζωή, Summa Silvia, Τσιάτσιου Θεοδώρα, Κώστας Αντωνίου και Αντώνης Μόρας.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν αύριο Τετάρτη στις 8μ.μ.  στον εκθεσιακό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου ΟΥΗΛ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Απριλίου.
 Το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών «8» που για ακόμη μια φορά δίνει το παρόν στις εξελίξεις της πόλης, μας παρουσιάζει τη Λάρισα μέσα από μια άλλη ματιά, αυτή του εικαστικού.  Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Λάρισας θεωρεί αυτή την έκθεση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Συνεδρίου για το Μάρκετινγκ και Branding του Τόπου, αφορμή για τους αρχιτέκτονες της πόλης μας να πάρουν θέση με παλιότερα ή νέα έργα, υλοποιημένα ή μη, τόσο σε σχέση με τη σύγχρονη προβληματική εφαρμογής διεθνών προτύπων ή προσωπικής έκφρασης, όσο και σε σχέση με την κάθε φορά διαφορετική ερμηνεία των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου κατοίκησης όλων μας, της πόλης της Λάρισας. Η αρχιτεκτονική, λόγω της σχετικής μονιμότητας και διάρκειας που παρουσιάζουν τα έργα της, συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός τόπου, με λιγότερη ή περισσότερη ευαισθησία (ας μην ξεχνάμε πως το μεγαλύτερο μέρος του κτιριακού όγκου δεν παράγεται από αρχιτέκτονες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass