«Σεβαστιανός ο Φοβερός!» στη Δημοτική Πινακοθήκη

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2017 11:39

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Νομού  Λάρισας, τιμώντας την  Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, παρουσιάζουν στο  Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, ένα νέο μουσικό παραμύθι με Λαρισαίους συντελεστές σε ανοιχτή εκδήλωση για μεγάλους και παιδιά.

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί υπό την Αιγίδα της Unesco,  υπογράφει η παιδαγωγός, συγγραφέας,     διευθύντρια του Νηπιαγωγείου «ΛΗΤΩ»  και αντιπρόεδρος του ΠΟΚΕΛ  κ. Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου  και μιλά για το ευαίσθητο θέμα του σχολικού εκφοβισμού, με τίτλο: «Σεβαστιανός ο Φοβερός!» Η μουσικοχορευτική αυτή παρουσίαση  θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στις 11:30 π.μ. Τη μουσική του βιβλίου υπογράφει και συμμετέχει επί σκηνής ο μαέστρος Νίκος Στ. Ευθυμιάδης,  με το Οργανικό Σύνολο του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας,     ενώ ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκη Λάρισας ντύνει ρυθμικά το παραμύθι. Σχολιάζει και προτείνει λύσεις για το θέμα του εκφοβισμού η δρ. Ψυχολογίας και Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού  κ. Νατάσσα Γιάννακα. Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν η αντιπρόεδρος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς κ. Ελένη Χριστούλα Πατελοδήμου  και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ κ. Αργύρης Γιουρούκης.
Αυτό είναι το πέμπτο μουσικό παραμύθι της συγγραφέως, κυκλοφορεί από τις  Εκδόσεις Διάπλους, το εικονογραφεί ο Νίκος Γιαννόπουλος και το σχολιάζει o κ. Ιωάννης Μαρωνίτης πρόεδρος της Unesco Πειραιώς & Νήσων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass