ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ποιοτικό και διδακτικό το βιβλίο του Δ. Μπουραντά

Δημοσίευση: 22 Απρ 2017 14:52

«Μάθημα» ηθικής καλλιέργειας και ατομικής αναζήτησης χαρακτηρίστηκε μεταξύ άλλων, το νέο πόνημα του Δημήτρη Μπουραντά, με τίτλο «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω» που παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στο «Κλίμαξ».

Ο δημοσιογράφος κ. Ανδρέας Γιουρμετάκης και η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Χρύσα Βουλγαράκη, παρουσίασαν το βιβλίο στο αναγνωστικό κοινό ενώ ο ίδιος ο συγγραφέας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αναγνώστες και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης, τόνισε, ότι το βιβλίο του Δ. Μπουραντά είναι περισσότερο ένα διδακτικό κείμενο και λιγότερο ένα λογοτέχνημα – είναι μια αυτογραφία. «Οι διάλογοι μας βοηθούν να ανακαλύψουμε τα σημεία του εαυτού μας που είναι θαμμένα κάτω από τη λάσπη της καθημερινότητας, ελπίζοντας ότι μπορούμε – όπως λέει – να δώσουμε ζωή στα χρόνια μας αν μάθουμε από το λάθη μας, αν μετανοήσουμε και αλλάξουμε τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς στην προσωπική και κοινωνική μας ζωή. Αν βελτιώσουμε δηλαδή, την υπαρξιακή, συναισθηματική, λογική, κοινωνική και πολιτική νοημοσύνη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, στο Δημήτρη Μπουραντά σημείωσε «Ο Δ. Μπουραντάς είναι ένας life coach, δηλαδή αυτός που έρχεται σαν γέφυρα να μας βοηθήσει να περάσουμε από το ένα στάδιο της ζωής μας στο επόμενο, και δεσμεύεται αυτή η γέφυρα να είναι γεμάτη εργαλεία για την ασφαλή, ομαλή και σίγουρη μετάβαση από το ένα στάδιο στο επόμενο. Σε αυτές τις αγχωτικές μέρες που όλοι ζούμε νιώθουμε να χάνουμε τον στόχο μας, τον εαυτό μας και κάπου εκεί ξεκινάει ο μεγάλος αγώνας για να βρούμε ξανά την ευτυχία. Και το Life Coaching είναι αυτό ακριβώς... Να βρεις αυτό που σε κρατά πίσω και δεν σε αφήνει να γίνεις ο ευτυχισμένος άνθρωπος που ονειρεύεσαι».

Η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Χρύσα Βουλγαράκη, επεσήμανε ότι στο νέο αυτό βιβλίο του συγγραφέα γίνεται μια ουσιαστική ανάλυση στον άνθρωπο, την εργασία και την κοινωνία. «Ξεφεύγει κατά πολύ από το συνηθισμένο μοτίβο των μυθιστορημάτων. Είναι γραμμένο σε απλοϊκή, αλλά καθόλα εύστοχη γλώσσα, δίνει στον αναγνώστη την εντύπωση ότι πρόκειται για μια προσωπική διήγηση. Οι διάλογοι του βιβλίου είναι εξαιρετικοί, γιατί ενέχουν μια ιδιαίτερη ποιότητα με διάσπαρτες ρήσεις σπουδαίων φιλοσόφων αλλά και διότι αφήνουν έντεχνα να διαφανεί ένα μάθημα ηθικής καλλιέργειας και ατομικής αναζήτησης» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass