ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ, ΨΩΜΙΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Θερινές εκδηλώσεις στον Δήμο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2017 15:39

Μια σειρά θερινών εκδηλώσεων πραγματοποιούνται σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ αυτή την εβδομάδα.


Την Παρασκευή 14 Ιουλίου ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα διοργανώνει την 4η Γιορτή Γλυκού. Ο κ. Ιωάννης Φασέγκας, παλιός ζαχαροπλάστης, η κ. Έλενα Απρίλη του mama and papa και ο κ. Χάρης Καλογιάννης θα παρουσιάσουν την παρασκευή γλυκών και θα βραβεύσουν τα πιο νόστιμα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα, ενώ στις 10 το βράδυ θα ακολουθήσει βραδιά ζωντανής μουσικής.
Την ίδια ημέρα στην πλατεία του Πλατυκάμπου η Τοπική Κοινότητα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός, ο Σύλλογος Γυναικών, η Ομάδα Σκορδοπαραγωγών και η Ομάδα Νεολαίων Εθελοντών Πλατυκάμπου διοργανώνουν το Φεστιβάλ Σκόρδου. Στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί βραδιά νεολαίας με τους «Διάθεση Ματζόρε» και djEsko.
Το Σάββατο 15 Ιουλίου συνεχίζεται το Φεστιβάλ Σκόρδου. Κεντρική βραδιά στην πλατεία Πλατυκάμπου με έντεχνη και λαϊκή μουσική στις 9.
Την ίδια ημέρα ο Μορφωτικός Σύλλογος Κυπαρρίσου διοργανώνει τη Γιορτή Ψωμιού στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού στις 9 το βράδυ. Τη γιορτή θα πλαισιώνουν η δημοτική ορχήστρα Χατζηλιάδη, η χορωδία Φαρσάλων και το χορευτικό συγκρότημα Μελίας.
Την Κυριακή 16 Ιουλίου εν όψει του εορτασμού της Αγίας Μαρίνης, στις 7.30 θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός στον ομώνυμο ιερό ναό του Κιλελέρ. Θα ακολουθήσει εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων Αγναντερής, Αρμενίου, Μελίας και γλέντι με λαϊκοδημοτική ορχήστρα στο γήπεδο του χωριού, όπου θα μοιραστεί δωρεάν παραδοσιακό φαγητό σε όλους.
Την Κυριακή, τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Σκόρδου στον Πλατύκαμπο θα στηθεί παραδοσιακό γλέντι με χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή μουσική, στις 9 το βράδυ.
Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου θα τελεστεί στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στο Κιλελέρ Θεία Λειτουργία στις 7 το πρωί.
Οι εκδηλώσεις τελούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass