ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Συνεχίζεται η προπώληση για την Τόσκα

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 15:44

Συνεχίζονται εντατικά οι πρόβες της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας και της χορωδίας για το ανέβασμα μιας από τις πιο θρυλικές όπερες που έχουν γραφτεί ποτέ, την Τόσκα του Τζιάκομο Πουτσίνι, αύριο Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, σε συνεργασία με την Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος (Skull of Yorick Productions) και το Σύλλογο Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας.


Όπως συνεχίζεται και η προπώληση των εισιτηρίων στο ΔΩΛ, καθημερινά από 9 π.μ. έως 1 μ.μ. και 7:30 - 9:30 μ.μ. Τιμές: 25, 20, 15 και 10 ευρώ. Πληροφορίες: 2410 536886
Η Τόσκα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «θρίλερ», απεικονίζοντας στη σκηνή έντονες σκηνές ψυχολογικής και σωματικής βίας. Είναι όπερα που διακατέχεται από τα χαρακτηριστικά του Βερισμού, αλλά και τις τεχνικές leitmotif του Richard Wagner, με τη μουσική ιδιοφυία του Πουτσίνι στα καλύτερά της, δημιουργώντας ίσως την πιο αγωνιώδη μουσική ατμόσφαιρα στο οπερατικό ρεπερτόριο.
Σκηνοθεσία/Φωτισμοί: Φίλιππος Μοδινός, Μουσική Διεύθυνση: Χρήστος Κτιστάκης, Σκηνικά: Γιώργος Λεπίδας, Κοστούμια: Opera Classica Europa. Ερμηνεύουν: Τόσκα: Κασσάνδρα Δημοπούλου, Καβαραντόσι: Φίλιππος Μοδινός, Σκάρπια: Πέτρος Σαλάτας, Σακριστάνο: Αλέξανδρος Γάβαρης, Αντζελότι/Φύλακας: Βασίλης Ασημακόπουλος, Σπολέττα: John Rownan, Σιαρόνε: Γιάννης Νάκος. Χορωδία: Μέλη των χορωδιών InDonnation, Μουσικός Σύλλογος Λάρισας, Μουσικός Σύλλογος Τυρνάβου, Μικτή χορωδία Δ.Ω.Λ. Παιδική χορωδία Δ.Ω.Λ. Μονωδοί.
Φωτογραφίες από τις πρόβες: Σταύρος Σταυρίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass