ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 24 ΓΕΝΑΡΗ

«Ο τόπος μου» του Γ. Ζαρογιάννη

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2018 16:06

Το Πνευματικό Εργαστήρι Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας σε συνεργασία με το «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Ίδρυμα διοργανώνουν εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστεί η ποιητική συλλογή του κ. Γιάννη Ζαρογιάννη «Ο τόπος μου», την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στο «Χατζηγιάννειο».

Θα μιλήσει η φιλόλογος-λογοτέχνης κ. Βασιλική Μάνδαλου. Ποιήματα θα απαγγείλουν οι εκπαιδευτικοί και μέλη του Πνευματικού Εργαστηρίου κ. Άννα Αγραφιώτη, Χρύσα Βελησσαρίου, Δημήτρης Κατσαούνης και Δέσποινα Πατσιατζή. Η εκδήλωση θα κλείσει με τραγούδια που έγραψε ο Στάθης Σταμελόπουλος πάνω σε στίχους του Γιάννη Ζαρογιάννη και θα αποδώσει με την ορχήστρα του. Την ορχήστρα αποτελούν οι Ζ. Καραμπάσης, Β. Σελήνης, Στ. Σταμελόπουλος και Δ. Στεφανοπούλου. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η φιλόλογος κ. Ελένη Διβάνη. Η Βασιλική Μάνδαλου γράφει στον πρόλογο του βιβλίου: «Πολλά ποιήματα της συλλογής ξεχειλίζουν από έντονη λυρική διάθεση. Αποτελούν ύμνο στην αγάπη, στην ομορφιά ανθρώπων και τόπων, στα ερωτικά θέλγητρα και στον τόπο όπου ζει. Στα περισσότερα με αφορμή ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα, αλλά και εικόνες από την καθημερινή ζωή, ο ποιητής εκφράζει τον βαθύ προβληματισμό του σε θέματα επικαιρότητας με αιχμηρές παρατηρήσεις. Γενικά η ποίησή του προβάλλει ως δείκτης αυτογνωσίας ατομικής και συλλογικής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass