ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΥ

Ένα «μαγικό φασόλι» φυτρώνει στον Μύλο

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2018 17:25

Με νέο έργο «Το μαγικό φασόλι», και παραστάσεις για τα σχολεία και το κοινό, συνεχίζει δημιουργικά τη νέα χρονιά, ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα στο Κουκλοθέατρο στον Μύλο. Η πρεμιέρα της νέας παράστασης θα γίνει μεθαύριο Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα.

«Το μαγικό φασόλι» είναι ένα παλιό ελληνικό λαϊκό παραμύθι που αγγίζει τα όρια της σύγχρονης πραγματικότητας, με ξεκαρδιστικούς διαλόγους και απολαυστικούς ήρωες – κούκλες.

Υπόθεση: Ένα καλοκάγαθο ζευγάρι ηλικιωμένων βρίσκει τυχαία ένα μαγικό φασόλι. Το φασόλι φυτεύεται και γίνεται μια πελώρια φασολιά.

Η φασολιά τους οδηγεί στην Καλή Μοίρα που τους χαρίζει τρία δώρα - εφόδια για να γλιτώσουν από τη φτώχεια. Ο άπληστος Βασιλιάς όμως, μαζί με τον δουλικό του στρατηγό, τους βάζουν συνέχεια εμπόδια και τρικλοποδιές ώστε οι φτωχοί να παραμείνουν φτωχοί και οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι.Πώς θα εξελιχθεί το παραμύθι; Θα συνεχίσουν οι ήρωες της ιστορίας μας να ζητούν τη βοήθεια της Καλής Μοίρας ή θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;

Η παράσταση γίνεται με επιτραπέζιες μαριονέτες και εναλλακτικούς μηχανισμούς άμεσου χειρισμού, μουσικά όργανα και αφηγηματικά μέρη. Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, ενώ θα είναι διαθέσιμη για όλο το υπόλοιπο σχολικό έτος. Διάρκεια: Διάρκεια:70 λεπτά. Είσοδος: 3 ευρώ

Ημερομηνίες παραστάσεων κοινού

Φεβρουάριος: Σάββατο 24/2 πρεμιέρα στις 18.30. Κυριακή 25/2 διπλή παράσταση στις 12.00 και στις 18.30. Μάρτιος: Σάββατο 3/3 στις 18.30. Κυριακή 4/3 διπλή παράσταση στις 12.00 και στις 18.30. Σάββατο 31/3 στις 18.30. Απρίλιος: Κυριακή 1/4 στις 12.00. Σάββατο 14/4 στις 18.30 και Κυριακή 15/4 στις 12.00.

Καθημερινές πρωινές παραστάσεις για σχολεία, συλλόγους, ομάδες.

Πληροφορίες: 2410 251657.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass