ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

«Οδός Αφροδίτης 69»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 15:40

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κιλελέρ - θεατρική ομάδα Νίκαιας παρουσιάζει την εξωφρενική κωμωδία «Οδός Αφροδίτης 69». Μια ανατρεπτική κωμωδία που σχολιάζει καυστικά όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης.

Δύο ζευγάρια. Εκεί γύρω στα σαράντα. Ζευγάρια που από την αστακομακαρονάδα προ κρίσης προσγειώθηκαν απότομα στα μακαρόνια να είναι και ό,τι να’ ναι μετά κρίσης.

Τι θα συμβεί όταν αυτά τα δύο ζευγάρια θα κληρονομήσουν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό κτίριο στην οδό Αφροδίτης 69 όπου για τρεις μήνες είχε μείνει ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος. Και τι θα συμβεί όταν διαπιστώσουν ότι το νεοκλασικό κτίριο που κληρονόμησαν αντί για μεσιτικό γραφείο που πίστευαν πως είναι , είναι ένας οίκος ανοχής; Η συνέχεια επί σκηνής.

Θα δοθούν δύο παραστάσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου στις 9.15 το βράδυ. Η σκηνοθεσία είναι του Άκυ Μητσούλη. Μουσική επιμέλεια - βοηθός σκηνοθέτη : Πατρούλα Χριστοδούλου, σκηνικά: Έλενα Κυράτσα, διεύθυνση σκηνής : Σταυρούλα Μπόζαρλη, μακιγιάζ : Εύη Τέγου, σχεδιασμός αφίσας - φωτογραφίες: Βασίλης Πάτσιος. Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι: Γεωργία Ράπτη, Βασίλης Μουρμούρας , Έλενα Κυράτσα, Γιώργος Μπόζαρλης, Δημήτρης Κατσιαούνης, Σωτήρης Χατζίκος, Παναγιώτα Καλοτραπέζη, Χαρούλα Κουτζαηλία, Ευθύμης Τίκας, Αλεξάνδρα Σαμαρά, Βασιλική Σαπουνά. Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass