ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ «ΝΑΜΠΟΥΚΟ»

Οι Φίλοι της Συμφωνικής στην Αθήνα

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 15:42

Ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας προγραμματίζει μετάβαση στη Αθήνα, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουνίου για να παρακολουθήσουν τα μέλη και οι φίλοι του την πρεμιέρα της όπερας «Ναμπούκο» στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ο «Ναμπούκο» είναι από τις δημοφιλέστερες όπερες του Βέρντι, το έργο το οποίο ανέδειξε το ταλέντο του, θέτοντας τέλος σε μια περίοδο μεγάλης θλίψης στην προσωπική ζωή του συνθέτη. Η όπερα είναι κυρίως γνωστή για το περίφημο χορωδιακό των εβραίων σκλάβων, το οποίο επέχει θέση εθνικού ύμνου για τους Ιταλούς καθώς εξέφρασε το συλλογικό αίσθημα ενάντια στον αυστριακό κατακτητή.

Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει ο διάσημος Έλληνας βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς, ενώ συμμετέχουν η Ορχήστρα, η Χορωδία και Μονωδοί της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών καθώς και στην Εθνική Γλυπτοθήκη. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2410-233998, 6977-046516 και 6972-230199.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass