Εντυπωσίασε η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων

ΣΤΟ 3ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2018 16:59

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στο 3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Γρεβενών, στο οποίο συμμετείχε μετά από πρόσκληση της χορωδίας "Λίγεια Γρεβενών".

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων παρουσίασε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα και καταχειροκροτήθηκε από το φιλόμουσο κοινό της πόλης των Γρεβενών, στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών. Τη χορωδία διηύθυνε ο κ. Κω/νος Μάτης ενώ στο πιάνο ήταν η καθηγήτρια Μουσικής κ. Κατερίνα Ζαρογιάννου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Χορωδία Νέας Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών, η χορωδία "Ομίλου Ερευνών Πηλίου", η Χορωδία Φίλων Μουσικής Καβάλας, η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων και η Χορωδία "Λίγεια" Γρεβενών.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων κ. Γιάννης Μαλέτσικας, κατά την απονομή των αναμνηστικών, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη φιλοξενία καθώς και για την άριστη διοργάνωση του Φεστιβάλ και προσκάλεσε τη Χορωδία των Γρεβενών να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο στα Φάρσαλα.

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων συνδυάζει πάντα τη συμμετοχή της σε διάφορα φεστιβάλ και με επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους. Στόχος αυτή τη φορά ήταν το μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Ελληνικής Παιδείας στην Καλαμπάκα.

Ένα μοναδικό δημιούργημα με θεματικές ενότητες: Ελληνική Εκπαίδευση (Ελληνικό σχολείο από το 1803 έως σήμερα), Αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς (πρωτότυπα έργα Αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων), Αίσωπος (αυθεντικές εκδόσεις μύθων του Αισώπου από το 1600), Νεοελληνικός Διαφωτισμός (αυθεντικές εκδόσεις μεγάλων δασκάλων Κοραής, Βούλγαρης, Γαζής κ.λπ.), Τυπογραφείο (1850-1930) και αρκετά άλλα εκθέματα.

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τον κ. Παύλο Μπαλογιάννη, ιδρυτή και διευθυντή του Μουσείου για την υποδοχή της χορωδίας και την εξαίρετη ξεναγό κ. Μαρία Μπέλλα για την ξενάγηση.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass