Αυλαία στις εκδηλώσεις των Θεσσαλών Λεπτοκαρυάς

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2018 17:10

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις πολιτισμού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Θεσσαλών Λεπτοκαρυάς του Δήμου Δίου-Ολύμπου με τη συνεργασία των τοπικών φορέων.

Πλούσιο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον το περιεχόμενο του προγράμματος με προβολή των Μοναστηριών των Μετεώρων από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων κ. Κρυσταλλία Μαντζάνα, παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον Μάκη Χάρμπα, αλλά και μουσική βραδιά με το σαντούρι του νέου μουσικού Απόστολου Καραδήμα.

Εκδήλωση έγινε για τον «Μαύρο Καβαλάρη» της Μικράς Ασίας, Νικόλαο Πλαστήρα, με μνημόσυνο στον ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου και ομιλητή τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και ιστορικό ερευνητή κ. Παναγιώτη Νάνο, με την παρουσία εκπροσώπων του Στρατοπέδου Λιτοχώρου και αντιπροσώπων Μικρασιατών από τη Νέα Έφεσσο με συνοδό την κ. Αθηνά Χαριτίδου.

Ο ιατρός κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου έκανε ομιλία για τον Καρκίνο του Μαστού στο ΚΑΠΗ Λεπτοκαρυάς με τη συνεργασία του προέδρου κ. Α. Ταμανάκια. Για πληροφορίες οι Θεσσαλοί Λεπτοκαρυάς μπορούν να απευθύνονται στους: Βασίλη Τσαντήλα (Καρδίτσα), 6978115229. Άρη Μυλωνά (Τρίκαλα), 6936890929. Ηλία Κούκο (Λάρισα), 6981870924.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass