«Οι φανταστικοί κήποι» της Ελλης Κυριαζή

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ CONNECTIVA Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2024 12:40

Εγκαινιάζεται σήμερα στις 7.30 στην Connectiva η ατομική έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Έλλης Κυριαζή με τίτλο «My imaginary gardens» («Οι φανταστικοί κήποι μου») και σε επιμέλεια της Δήμητρας Εξάρχου.

Η ενότητα της σειράς My imaginary gardens είναι μια κοντινή ματιά στη φύση που μας περιβάλλει σε μικρά τοπία που διαφεύγουν της παρατήρησής μας λόγω μεγέθους. Είναι τοπία ενός μεγαλύτερου συνόλου που μια «ματιά» τα εστιάζει, τα αποκόπτει και δημιουργεί εκ νέου καινούργιες αυτοτελείς εικόνες. Σε καθένα από αυτά τα υπαρκτά τοπία – κήπους προστίθεται κάθε φορά και ένα στοιχείο που δεν υπάρχει στη σύνθεση. Δημιουργούνται έτσι καινούργιοι χώροι-εικόνες που μπορούν να υπάρξουν στην πραγματικότητα ή μπορεί να είναι άτοποι και να μην υπάρξουν ποτέ. Μικροί κήποι, κήποι της φαντασίας. Στο ζωγραφικό έργο στο στοιχείο που προστίθεται κάθε φορά έχει δημιουργηθεί με την τεχνική του collage από χρωματιστά φύλλα αλουμινίου που η σύνθεσή τους γίνεται πάνω στο plexiglass του κάθε έργου. Η Έλλη Κυριαζή γεννήθηκε στη Λάρισα. Απόφοιτη της ΑΣΚΤ Θεσσαλονίκης του τμήματος Ζωγραφικής με ειδικότητα φωτογραφία. Επιμέλεια έκθεσης Δήμητρα Εξάρχου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass