ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «CAVEMAN» ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Ανατροπές και άφθονο γέλιο

*Στις 28 Ιουλίου

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2008 4:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:21
Η πιο διάσημη παράσταση του Broadway, το έργο «Caveman», παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο Λάρισας, τη Δευτέρα 28 Ιουλίου, από το Θέατρο Coronet.
Ο «CAVEMAN» σε ανοιξιάτικη διάθεση δεν πτοείται από τη σχέση του με τις γυναίκες και προτιμάει... να κυνηγάει πεταλούδες και να απολαμβάνει την επιτυχία του. Η εκδίκηση είναι γλυκιά... Αυτό, άλλωστε, συμμερίζονται και οι 50.000 θεατές στην Αθήνα και την περιφέρεια που μιλούν για το φαινόμενο... CAVEMAN.
Η σκηνοθεσία - διασκευή είναι της Αναστασίας Παπαστάθη και το ρόλο του Caveman υποδύονται εναλλάξ ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Χριστόδουλος Στυλιανού.
Ο CAVEMAN - η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway - παίζεται παράλληλα σε 30 χώρες του κόσμου, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.
Αυτή η καθολική αποδοχή του έργου και οι ευεργετικές επιπτώσεις στις ψυχές των ανθρώπων, είναι που έκανε αναλυτές και ψυχολόγους απ’ όλο τον κόσμο να προτείνουν την παράσταση ως εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας.
Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια, ο μέσος Έλληνας.
Ο Σωτήρης, μέσα από έναν καβγά με τη γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.
Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει: «γιατί δεν τα βρίσκουνε οι άντρες με τις γυναίκες» ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα.
Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή τη διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.
Σκηνοθεσία – διασκευή, Αναστασία Παπαστάθη, ηθοποιός- Γεράσιμος Γεννατάς.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συγγραφέας: Rob Becker, Σκηνοθεσία - Διασκευή: Αναστασία Παπαστάθη, Μετάφραση: Ερατώ Τάττη, Μουσική: Heimberg 5000, Φωτισμοί: Valentin Galle, Σκηνογραφία: Ειρήνη Παγώνη, Κοστούμια: Ειρήνη Παγώνη, Μουσική επιμέλεια: Πάνος Φορτούνας, Παραγωγή: Θέατρο Coronet και Theater Mogul.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass