Φεστιβάλ Χειροποίητων Αντικειμένων

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 8:44

 

Το Χρωματοσκόπιο και η Ένωση Χειροτεχνών Καλλιτεχνών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του δήμου Λάρισας επιστρέφει και διοργανώνει στο Θέατρο ΟΥΗΛ το Handmade Festival (Φεστιβάλ Χειροποίητων). Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, η τεράστια αγορά χειροποίητων αντικειμένων και δώρων, τα δωρεάν εργαστήρια κατασκευών για ενήλικες και παιδιά, η μουσική και η ανταλλαγή ρούχων και αξεσουάρ θα βρίσκονται στη καρδιά του κέντρου της πόλης .

Σαράντα εκθέτες από όλη την Ελλάδα με φρέσκιες χειμωνιάτικες ιδέες μόδας, διακόσμησης και περιποίησης θα βρίσκονται για δύο μέρες στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ.

Οι επισκέπτες τον κόσμο της χειροποίητης κουλτούρας και τέχνης μέσα από δεκάδες χειροποίητα μικροαντικείμενα, δώρα, χειροποίητα παιδικά παιχνίδια, teepees, στολίδια, νέες κολεξιόν ρούχων, φωτιστικά, ξυλόγλυπτα, κοσμήματα, καλλυντικά, τσάντες, γλυκά, κεραμικά, βινύλια, συνθέσεις φυτών, χειροποίητα γλαστράκια και άλλα πολλά. Μία ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά και να διαλέξει ανάμεσα σε προϊόντα ποιοτικά ανώτερα αλλά και σχεδιασμένα με μοναδικό και φρέσκο στυλ.

Καλούνται επίσης, οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Λάρισας, του νομού και όχι μόνο, να γνωρίσουν νέους προμηθευτές οι οποίοι έχουν τον τρόπο να ανανεώσουν αισθητικά και εμπορικά την επιχείρησή τους.

Όλες οι υπηρεσίες προς τα μέλη και τον κόσμο διατίθενται εντελώς δωρεάν.

e-mail : chromatoscopio@gmail.com

τηλ. επικοινωνίας 6947 294 450

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass