Λαρισαίος είχε… Άγιο σε τροχαίο!

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2015 0:58

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Άγιο είχε ένας πενηντάχρονος Λαρισαίος συνταξιούχος πυροσβέστης, ο οποίος χθες γύρω στις 4:30 το απόγευμα γλίτωσε ως εκ θαύματος, όταν το αυτοκίνητό του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του στον δρόμο Καρδίτσας – Αγιοπηγής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα τύπου SUV έχοντας κατεύθυνση προς την Καρδίτσα, λίγο πριν περάσει από τη γέφυρα Αγιοπηγής, ξέφυγε από το οδόστρωμα… Ο οδηγός του προσπάθησε να το επαναφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει δυνατά στο σιδερένιο στηθαίο της γέφυρας και να ακινητοποιηθεί πάνω της.

Ευτυχώς δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα, ενώ και το SUV τερμάτισε την τρελή πορεία του πάνω στον δρόμο και δεν έπεσε στο ποτάμι, καθώς η γέφυρα Αγιοπηγής είναι «κλεισμένη» με διπλό σιδερένιο στηθαίο το οποίο άντεξε την ισχυρή πρόσκρουση.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με οχήματα για να παρέμβουν και να ρυθμιστεί η κυκλοφορία όπως και έγινε. Παράλληλα κατέφθασε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το 50χρονο ελαφρά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Καρδίτσας για να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass